Een weekendje op Curacao

weekend op Curacao

Hii Dushi’s. Deze keer een overzichtje van een weekendje uit mijn leven. Het weekend begon vrijdag al voor ons. Hopi dushi.

weekend op Curacao

^^ Vrijdag was ik weer eens achter de naaimachine gekropen. Ooit in een ver verleden heb ik de modeopleiding gevolgd. Na al die jaren kwam dat weer eens van pas. We hadden namelijk een hele leuke promotie bedacht voor tijdens de sinterklaas periode. Ik heb zelf een zwartepiete pakje gemaakt zodat mn vriend als Lolpiet mee op tourtjes kan in deze periode.

weekend op Curacao

Zaterdag zijn we meteen een promofilmpje op gaan nemen zodat we deze actie kunnen promoten op Facebook. Dit hebben we op de prachtige locatie bij Santa Martha gedaan.

https://www.youtube.com/watch?v=a26o_w2EeQM

^^ Zie hier het resultaat.

weekend op Curacao

^^ Terwijl wij aan het werk waren om die promofilm op te nemen, konden de kinderen even zwemmen. Toch wel lekker om zo dicht bij de mooie strandjes te wonen. De rest van de dag zijn we thuis gebleven omdat er mannen zouden komen om de ramen te vervangen. Uiteraard zijn die niet gekomen..

weekend op Curacao

Weer even terug naar vrijdag.. De middag en avond hebben we doorgebracht bij Landhuis Daniel. We gingen daar een promotiefilmpje opnemen voor het landhuis. Wisten jullie al dat het daar ook super leuk voor kinderen is. Trampoline springen, zwemmen en op de schommel. Konden zij zich ook weer lekker vermaken terwijl wij aan het werk waren. En natuurlijk ook meteen model zijn voor in het filmpje.

weekend op Curacao

Tussen het filmen door hebben we ook genoeg tijd om te relaxen. ‘S avonds moesten we ook nog een stukje filmen tijdens het buffet en we werden ook uitgenodigd om mee te eten. Het was een Aziatisch-Caribisch buffet, en het was echt heerlijk. Wat hebben we toch leuk werk hè.

weekend op Curacao

Zondag was Mike jarig. In de ochtend hebben we samen met de kinderen ontbeten en daarna zijn we naar landhuis Klein Santa Martha gegaan. De jarige had zin om te zwemmen in een zwembad, en dan is dit een heel mooi plekje.

weekend op Curacao

S’avonds zijn we nog even naar Santa Cruz gegaan voor de zonsondergang en daarna doorgereden naar Lagun voor een lekkere pizza.

Het was een leuk weekend. Hoe was die van jou?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *