Week overzicht #1

wonen op curacao

Zoals jullie gemerkt hebben, komen er tegenwoordig weer wat meer blogs online. Ik heb de smaak weer te pakken en ook weer een klein beetje tijd om wat te schrijven. Nu vond ik het ook wel weer tijd worden om de wekelijkse blogs over mijn leventje op dit prachtige eiland weer terug te laten komen.

Ik ben er toen ter tijd meer gestopt omdat mijn weken heel erg hetzelfde waren. Ze waren leuk. Geweldig zelfs. Maar om over te schrijven misschien een beetje eentonig. Ik ging elke week naar dezelfde happy hour. Elke week dezelfde restaurants. Dus ik kon ook niet echt tips geven voor nieuwe plekjes. En er gebeurde verder ook weinig spannends meer in mijn leven. Niet dat dat nu wel gebeurd, maar mijn leven is wel weer iets meer divers geworden. En daarnaast vind ik het leuk om weer te beginnen met deze blogs. Hopelijk jullie ook, en anders lees je ze gewoon niet 😉

Tegenwoordig bestaat mijn werk eigenlijk alleen nog maar uit fotografie. Ik krijg vaak de vraag of ik daar van kan leven. Ja, na jarenlang hard werken loopt het nu echt heel goed en zit elke week volgeboekt. Soms zie ik mijn agenda voor de week erop, en dan denk ik, eindelijk een rustig weekje. Wat zal ik allemaal gaan doen. Lekker dagje naar het strand.. Beetje bloggen.. Achterstallig werk inhalen.. En dan.. BAM, ineens 3 grote opdrachten erbij. Elke keer weer. Rustige weekjes bestaan niet meer schijnbaar.

Afgelopen week was zo’n week. Last minute nog 3 grote huizen erbij om te fotograferen. En met groot bedoel ik ook echt groot. Het is soms niet normaal in wat voor huizen ik kom. Wat heel grappig was, in 1 van die huizen die ik deze week moest fotograferen, heeft mijn broertje een tijdje gewoond 7 jaar geleden. Ik herkende het eerst niet want het lijkt echt helemaal niet meer op zoals het er toen uitzag. Tot dat ik het 2e zwembadje buiten zag t ineens bekend voor kwam.

Afgelopen week heb ik bijna geen restaurantjes bezocht, wat best uitzonderlijk is voor mij. Ik hou van uiteten. Ik ben alleen even bij Funky Friet langs geweest. De zaak van mijn broertje en z’n vriendin. De specials zijn daar zo lekker. Echt een aanrader als je frietjes wil eten, maar dan net wat specialer. Ik had de special met buikspek genomen en die was echt heerlijk.

Behalve weinig uiteten ben ik ook geen drankje gaan doen. Daar had ik een goede rede voor. Deze website werkte niet heel goed meer. Hij lag er een paar keer uit vorige week. Paniek zoals je begrijpt. Mijn hele carrière heb ik op kunnen bouwen door deze website. Die moest natuurlijk gefixt worden. Maar hoe? ik ben niet zo technisch. En de website was gemaakt door mijn ex die ik nooit meer spreek. Dus ik kon het ook niet zelf updaten. Dat betekende dat ik een ander design moest installeren.

Dat had ik ingepland voor de zaterdag dus het leek me verstandig om vrijdag avond niet te gaan drinken en gewoon thuis te blijven. Zoals jullie zien is de website nu heel anders. Ik ben nog niet heel tevreden dus er gaan nog wel wat dingetjes veranderen komende tijd.

De zondag had ik een stranddagje ingepland met een vriendin. Lekker dagje westpunt. Al was het weer niet heel geweldig. Sowieso de laatste dagen is het beetje raar weer. Maar gelukkig klaarde het zondagmiddag wel op en kwam het zonnetje even tevoorschijn en werden we later getrakteerd op een prachtige zonsondergang. We waren bij playa Kalki. Dat is nog niet zo heel lang geleden helemaal vernieuwd. Echt heel mooi geworden. Prachtige loungebedden en een nieuw restaurantje die een stuk beter is dan de oude die er zat. Dus sla dit strandje niet over als je op Curacao bent 🙂

3 reacties

 1. zegt:

  Lieve Diana,

  Zo leuk om je verhaal te lezen. Ik ben fan. Volgende week komen wij weer naar Dushi Curacao. Dan zullen ook wij Playa Kalki gaan bekijken.
  Wellicht komen wij ons weer ergens tegen.

  Liefs Ronald en Dorinda

 2. We gaan het vanaf dit weekend vernieuwd kalki uitproberen. Leuk zijn er tot half sept.
  Misschien nog een keer met z’n 3tjes een borrel pakken bij Lagun?

  Liefs Mo en Kees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *