Flying Dress fotoshoot Curacao

flying dress photoshoot curacao

Eindelijk ook op Curacao te vinden. De mega populaire flying dress fotoshoot. Bekend geworden in Santorini, maar ondertussen bekend over de hele wereld. En nu kun je dan ook eindelijk op Curacao een flying dress fotoshoot boeken. Bij mij 😉

Wat is een flying dress fotoshoot?

Het is een fotoshoot in een jurk met een hele lange sleep. Deze sleep wordt tijdens de fotoshoot in de lucht gegooid zodat de jurk als het ware vliegt. vandaar flying dress. Dit levert echt prachtige dromerige plaatjes op. Het aandenken dat je wil van je trip naar dit mooie eiland. Of ook heel leuk om te doen als zwangerschapsshoot.

Waar doen we de flying dress fotoshoot?

We kunnen in overleg een locatie bepalen. Wat belangrijk is, is dat er genoeg ruimte is want de jurk is lang en dat er niet te veel mensen op het strand zijn. Er zijn veel verschillende leuke locaties op Curacao. Wat dacht je van een prachtig strand. Of juist in de natuur met de vele cactussen. En de ruige noordkust is ook een mooie locatie voor deze shoot.

Voor meer informatie en prijzen kun je kijken op deze website.

Zwangerschaps fotoshoot

De Flying dress fotoshoot is een prachtige manier om je zwangerschap vast te leggen. Ik heb een blauwe en een roze jurk, dus je kan de kleur jurk dragen die bij het geslacht van de baby past als je wil. De jurk laat je buik prachtig uitkomen en als je wil kun je ook de jurk open dragen zodat de buik zichtbaar is.

Hoe ga ik te werk.

Je kan me gewoon een berichtje sturen via de mail, Facebook of Instagram. Dan plannen we een datum in en bespreken we een locatie naar wens. Ook kun je een kleur jurk kiezen en aangeven of je zelf iemand meeneemt om de jurk te laten ‘vliegen’ of dat ik iemand meeneem om te helpen. Zorg dat je tijdens de shoot kleding aanhebt die je makkelijk kan wisselen, want op de meeste locaties zijn geen omkleedruimtes. Een bikini dragen is vaak het makkelijkst. Tijdens de fotoshoot zal ik je wat tips geven over hoe je mooi poseert. De shoot duurt tussen de 30 en 60 minuten. Achteraf kun je zelf je favoriete foto’s selecteren die ik mooi zal bewerken. De foto’s krijg je digitaal aangeleverd.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *