Verjaardag: 35 jaar

Klinkt wel oud hè 35.. afgerond is dat 40. Maar ik voel me nog hartstikke jong. Op m’n rug na dan, die is geloof ik al aan d’r pensioen toe. Maar de rest van m’n lichaam is still living the goodlife.

Eigenlijk wordt het leven alleen maar beter naarmate je ouder wordt. 35 is het nieuwe 18. Maar dan met veel meer kennis, ervaring en geld.

Ik kan zeggen dat ik echt gelukkig ben en elke dag geniet van het leven. of het nu door de weeks is of in het weekend. of ik op Curacao ben, of op reis ben. Life is good.

Soms hoor ik of het niet eens tijd is om te settelen.. Ik ben tenslotte ook niet de jongste meer. Maar waarom? Zou geluk niet gewoon het doel in het leven moeten zijn? Dat ben ik. Sterker nog, ik vind het heerlijk alleen. Niemand die oordelend naar me kijkt, als ik ontbijt met pizza of taart. Niemand waarmee ik hoef te overleggen als ik besluit om over 2 weken een maand op vakantie te gaan. En vooral heerlijk rustig.

Ik ben nog steeds zo blij dat ik al weer bijna 8 jaar geleden de keuze heb gemaakt om op Curacao te gaan wonen. Curacao zal altijd mijn thuisbasis blijven, al wil ik wel wat meer gaan reizen. Nog meer van de wereld zien. En elke keer weer thuiskomen op dit mooie eiland en beseffen hoe geweldig het leven is.

Dushi Bida.

Ayo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *