Living the good life @ Curacao

mambo beach boulevard

Weekoverzicht – Elke vrijdag vat ik mijn week samen. Zo neem ik jullie mee met mijn avonturen op dit tropische eilandje. 


 

En toen was het al weer vrijdag. Weekend! En nieuwe avonturen dus.

Laten we beginnen met het vorige weekend. Vrijdag had ik een ‘blind date’. Een meisje stuurde me een mailtje of ik zin had om een keer een drankje te doen. Wat ik natuurlijk super leuk vond dat iemand gewoon zo maar een mailtje stuurt, dus daar had ik wel zin in. We hadden elkaar nog nooit gesproken, ook niet via internet, dus dat is natuurlijk wel even afwachten of ’t klikt. Maar het was gewoon super gezellig.

Zaterdag was er een farmersmarket op Mambo waar ik graag heen wilde. Dat is een markt, maar dan met allemaal zelfgemaakte producten. gezonde taartjes, sapjes en zelf gemaakte ijsjes. Ik had een ananas ijsje geprobeerd, en die was erg lekker. Ook een kokosnoot, maar die was niet koud, dus dat was een beetje jammer. Verder heb ik nog een guave boompje gekocht. Hopelijk hou ik die lang genoeg in leven, zodat ik over een jaartje mijn eigen guaves heb. De rest van de dag was gewoon een saaie zaterdag. wat schoonmaken, de was doen, boodschappen doen. Tja, die dingen moeten natuurlijk ook hier gewoon gebeuren. Maar ’s avonds was het wel weer tijd voor een drankje. Zaterdag avond = Zanzi avond. Ofja, eigenlijk vind ik Mojito’s erna veel leuker, maar die was helaas dicht. Ik had nog niet zo’n zin om naar huis te gaan, we waren er tenslotte pas net, dus we waren nog even naar Madero gegaan, en vervolgens naar de Ally. Bij die laatste was ik nog nooit geweest, maar is ook niet helemaal mijn tent weet ik nu.

^^ De farmers market op Mambo beach boulevard. 

Zondag was Netflix dag. Hele dag lekker in bed doorgebracht met wat series en – na heel lang zeuren – kreeg ik zelfs nog ontbijt op bed. Mac Donalds. Verder geen commentaar.

Maandag en woensdag ben ik naar m’n werk geweest. En daar lopen al 3 honden rond, maar het leek de rest wel een leuk idee als ik de mijne ook een keer mee zou nemen. Een Bring-your-dog-day. Dat was het niet, bleek woensdag. Binky wist zich goed te gedragen en is de hele dag heel lief geweest. Akira was gewoon Akira. Niet zo lief dus, en ze heeft dan ook alle 3 de honden aangevallen. Die heeft dus weer een goede indruk achter gelaten…

honden in Curacao

^^ Bring-your-dog-day bij Curacao to go.

Woensdag werden we ook nog uitgenodigd door een vriend om bij hem pannenkoeken te komen eten. Pannenkoeken met kaas en spek, daar zeg ik geen nee tegen. Daarna hadden we nog afgesproken met mensen die ik al best lang via facebook spreek, en die waren nu op vakantie hier, dus tijd voor een drankje. Erg leuk om elke keer weer nieuwe mensen te ontmoeten, en t was ook erg gezellig.

Het bloggen op het strand bevalt me ook wel, dus dat doe ik nu dus ook regelmatig. Dinsdag heb ik lekker bij Hemingway gezeten, en rond lunchtijd kwam mijn vriend ook nog, en toen hebben we samen heerlijk sushi gegeten. Donderdag heb ik bij Madero op de loungebanken gezeten om te bloggen, ook niet vervelend. Ik kan echt wel wennen aan dit leventje hoor haha.

mambo beach boulevard

^^ Lunchen met dit uitzicht.. geweldig. 

Donderdag avond zijn we nog eventjes met z’n 2e wezen uiteten bij landhuis Klein Santa Martha. Een prachtig landhuis, maar voor het navigatie systeem heel moeilijk te vinden. We werden een weggetje ingestuurd waarvan we echt zoiets hadden ‘hier kan het toch niet zijn’. Daar was het dus ook niet. Maar we gaan wel nog een keer terug naar daar als het licht is, want volgens mij heb je daar echt prachtig uitzicht. Uiteindelijk hebben we – met wat hulp van de mensen in Soto – toch het restaurant gevonden, en hebben we heerlijk gegeten.

hond vangt leguaan in curacao

^^ En nog een leuke foto van Binky en Akira. Binky had deze week z’n eerste leguaan gevangen. 

 

Fijn weekend allemaal!

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

 

6 reacties

 1. […] kant op. Verder werd ik ook heel blij van Diana die naar Curaçao is geëmigreerd en wederom een jaloersmakend verslag plaatste op haar mooie blog. Jaren geleden ben ik op Curaçao geweest omdat mijn neef er trouwde, […]

 2. zegt:

  awww arm leguaantje ;p Leuke week heb jij weer gehad lees ik al wel, fijn hoor! =)

 3. zegt:

  Oeh bloggen op het strand, lijkt me heerlijk… Hoewel ik hier ook aan het strand woon doe ik het toch maar niet haha. Heeft Binky de leguaan ook echt doodgebeten?

 4. zegt:

  Ohoo… wat een heerlijk uitzicht voor een lunch en uhm.. bloggen op het strand?! Dat klinkt ook niet verkeerd. Zeker niet met dat herfstachtige voorjaarsweer dat we hier hebben gehad in NL deze week. Fijn weekend!

 5. zegt:

  Wat een leventje zeg: bloggen op het strand 😀

 6. zegt:

  Leuk zo’n Bring your dog Day! En nog leuker om zo spontaan af te spreken met iemand die je totaal niet kent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *