Wonen en leven op een vakantie eiland

grote knip Curacao

Weekoverzicht – Elke week vat ik mijn week samen. Dus elke maandag kun je hier lezen over mijn leven op dit mooie eiland. 


Het leven alleen bevalt me nu op zich wel. Dan moet ik natuurlijk wel eerlijk toegeven dat ik niet echt alleen ben. Vorige week was mijn vriendinnetje uit Nederland er nog. En afgelopen weekend heeft een vriendinnetje van hier het hele weekend hier gelogeerd. Eigenlijk zit ik nu pas voor het eerst alleen thuis sinds ik afgelopen woensdag mijn ex naar Hato heb gebracht. De dinsdag ervoor gaf hij een afscheidsfeestje voor iedereen die hij hier het afgelopen jaar heeft leren kennen. Dat waren even moeilijke momentjes maar voor de rest gaat het eigenlijk best wel goed met me hier.

Ik zit hier gewoon helemaal op m’n plek op dit mooie eiland. Voel me echt thuis hier. Ben blij dat we toen toch samen die stap gewaagd hebben om onze dromen achterna te gaan. Ook al zijn ze nu anders dan toen. Zaterdag zat ik bij Cas Abou, lekker in de branding met de golven over m’n voeten heen rollend. Genietend van het feit dat ik dit gewoon elk weekend kan doen. Wonen en leven op een vakantie eiland. Heerlijk.

Cas Abou Curacao strand

De laatste dagen dat mijn vriendin uit Nederland hier was hebben we rustig aan gedaan. Eigenlijk wilden we woensdag avond nog een avondje samen stappen, maar ik was ontzettend verkouden en wilde niets liever dan naar mijn bed. Ook zij was moe, dus zijn we maar thuis gebleven. De donderdag hebben we een rondje Westpunt gedaan. Het blijft leuk. Lekker een beetje strand-hoppen. Het eerste strand waar we stopten was playa Kalki waar we ons even hebben verbrand. Daarna zijn we een drankje wezen doen bij het barretje boven playa Forti. Strand nummero 3 was Grote Knip. Mijn favoriet en die wilde ik dus ook perse showen. Vind het leuk om mensen die op bezoek komen mijn favoriete plekjes te laten zien. Onze road-trip hadden we afgesloten bij playa Lagun, daar boven op het terrasje. Heerlijk dagje.

grote knip Curacao

Het weekend was ook weer heerlijk. Vrijdag ben ik eerst een drankje wezen doen bij een vriendin en hebben we zelf pizza’s gemaakt. Daarna zijn we naar mij gereden en hebben we hier nog even gechilld. Zaterdag was het niet zo’n mooi weer, maar we hadden zoiets van we gaan lekker toch naar het strand. Eenmaal bij het strand aangekomen was het de rest van de dag mooi zonnig weer. Hadden we weer geluk. ‘S avonds zijn we nog even naar Zanzibar en Mojito’s geweest. De Zondag was het op heel Curacao heel slecht weer. Echt zo’n druilerige dag. Dat werd dus een Netflix dagje. Ook leuk op z’n tijd.

Tot volgende week.

Bon siman.


Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

 

2 reacties

  1. zegt:

    Geweldig, dat strand hoppen, lijkt me heerlijk!

  2. zegt:

    Jeetje, ik was een tijdje niet hier geweest, maar lees dus nu voor het eerst dat je inmiddels alleen op Curacao bent. Dat lijkt me wel even wennen. Fijn dat je jezelf zo te lezen toch nog altijd heel goed vermaakt. En dat dit echt je droom is en je daarbij blijft… ook alleen. You go girl. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *