Ons nieuwe huisje

We zijn onlangs verhuisd naar ons nieuwe huisje. We zijn nog heerlijk op Bandabou blijven wonen. En hebben ook nog steeds een mooi uitzicht. Onze tuin is wel een heel stuk kleiner, maar daarvoor in ruil hebben we nu een zwembad op het resort liggen. Die tuin gebruikten we toch niet. Al missen de honden hem misschien wel. Hier moeten ze in de tuin blijven terwijl ze gewend waren om op de hele berg waar ons huis stond rond te kunnen lopen. Ze zijn nu ook al een paar keer ontsnapt en de buren hebben ze een keer moeten vangen omdat ze ook het resort afgelopen waren terwijl wij niet thuis waren. Hopelijk is het hek nu overal goed dicht zodat ze niet meer weg kunnen. Mike heeft het hek zelf gemaakt en is super trots.

Ons vorig huis was ook best wel leuk, maar wel wat ouder. Wat ik dus vooral fijn vind aan ons nieuwe huis is dat alles wat nieuwer en moderner is. En het leuke aan verhuizen is dat je alles weer opnieuw in kan richten.

Voor de tuin zijn we nog een beetje aan het kijken hoe we het gaan inrichten. We hebben een voor en een achterporch. Ik denk dat ik voor m’n relaxte schommelstoel neerzet en mn hangstoel ophang. En misschien ook nog wel een hangmat erbij. Op de achterporch hebben we onze tuintafel staan en onze gas-BBQ Verder moeten we het nog een beetje aankleden. Ik wil ook wat planten in de tuin zetten. Ik dacht aan wat bananenplanten. Dat wil ik eigenlijk al sinds ik op Curacao woon, maar misschien moet ik het nu maar gewoon eens doen. En ook een paar mooie planten op de porch.

Een paar foto’tjes van ons nieuwe huisje:

20200910_125548

20200910_132106

20200910_170409

slaapkamer curacao

tuin curacao

Dit was een kleine kijk in ons nieuwe huisje.

Kijk hier als je in Nederland woont en wat leuke tuininspiratie wil of prachtige tuinmeubelen nodig hebt.

 

1 reactie

  1. Koos Ottenhoff zegt:

    Diana, wat leuk dat jullie zijn verhuist naar cas abou resort. Wij hebben een jaar tot april jongstleden gewoond in bungalow 8 pal naast jullie. In afwachting van een te bouwen huisje op villapark fontein wat uiteindelijk niet is doorgegaan. Wij zijn snel weer terug geemigreerd naar Nederland en wonen nu in een leuke nieuwbouwwoning in Zevenhuizen gr
    Wij wensen jullie heel veel woonplezier op het resort. Kees en Saskia Ypers zijn in ieder geval heel leuke buren van jullie. Net als Mireille en Leon. Met Sharif Attaf als beheerder kun he heel veel dingen goed regelen.
    We blijven jullie volgen
    Ayo, koos Ottenhoff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *