Tugboat beach

tugboat beach curacao

Tugboat beach is een strand op Curacao gelegen in de buurt van Jan Thiel. Als je de Caracasbaai voorbij rijdt, en een wat hobbelig weggetje volgt kom je eerst uit bij Baja beach, en daar rij je even voorbij en dan rij je richting het grote werkschip wat je ziet liggen, en daar is het. Er is een kleine parkeerplaats voor t strand.

Tugboat is vooral bekend omdat het een populaire snorkelspot is door het gezonken bootje wat daar voor de kust op de zeebodem ligt. rondom het bootje zwemt veel vis en is dus ook een leuke plek om te snorkelen.

Het strand bestaat uit kiezels, maar aan de zijkant is een soort van beachclub gemaakt van vooral veel oude zooi en handgemaakte spullen. je houdt er van of niet, maar ik vind het wel een leuke uitstraling hebben. Je kan hier ook een strandbedje en snorkelspullen huren. Ook kun je er wat te drinken en iets simpels te snacken halen. Er is een toiletgebouw aanwezig.

De toegang is gratis.

Foto’s van Tugboat beach:

tugboat beach curacao

tugboat beach curacao

tugboat beach curacao

tugboat beach curacao

tugboat beach curacao

tugboat beach curacao

tugboat beach curacao

Hier een overzichtje van alle stranden op Curacao

2 reacties

 1. Nathalie zegt:

  Hoi Diana,

  Ik ga samen met mijn man 16 maart voor het eerst naar Curacao. Super veel zin in en zeker als ik je verhalen lees over de mooie stranden e.d.
  Ik heb voor mijn man een introductie duik geregeld als verrassing, en dat gaat waarschijnlijk bij Tugboat plaatsvinden. Het duurt een halve dag (ca. 4 á 5 uurtjes??). Ik ben zelf geen duiker en geen snorkelaar, is het dan voor mij te doen om daar alleen terwijl mijn man aan het duiken is, om daar te relaxen? En ben je het toilet gebouwtje in geweest? Ben wel benieuwd of dat enigszins een beetje schoon is?

  Alvast dank voor je reactie!

  Gr. Nathalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *