Alle Beach clubs van Mambo Beach

mambo beach curacao

Mambo Beach. Je houdt er van of niet. Ik zal je eerlijk zeggen dat ik af en toe heel erg kan genieten van een dagje Mambo Beach. Ook al heeft het verder niets met het echte Curacao te maken, en is het strand ook absoluut geen natuurlijk strand. Toch is het mooi daar, en soms is het gewoon heerlijk om behalve je handoekje en zonnebrand niets mee te hoeven nemen.

Mambo Beach bestaat uit een lang wit zandstrand dat verdeeld is in 7 verschillende beachclubs. Dus er zit vast iets leuks bij voor jou. Ik ga ze in deze blog allemaal op een rijtje zetten. De entree prijs is voor alle stranden het zelfde. 6 gulden p.p. Als je niet op het strand gaat liggen maar alleen wat komt eten of drinken is de entree gratis.

Hemingway.

Dit hoort bij het populaire hotel Lionsdive. Maar je mag hier als niet hotel gast ook gewoon op het strand liggen. Het is hier lekker rustig en de bedjes staan ver uit elkaar. Het restaurant serveert heerlijk eten. En op zondagavond heb je hier live muziek en wordt er gedanst.

prijs ligbedje: 15 gulden.

mambo beach curacao

Chill.

Ook deze bar hoor bij het hotel Lionsdive. Maar dit strand is ook populair onder de lokale (nederlandse) bevolking. Vooral op vrijdag middag is het hier druk tijdens de happy hour. Die is dan ook erg gezellig. Er is ook een beachvolleybal net. Bij de beachbar kun je behalve een koud drankje ook lekker vlees van de grill bestellen. Ik vond de gerechten wel erg klein voor de prijs.

Prijs bedje: 6 gulden.

mambo beach curacao

Bonita.

Bonita is de nieuwste beachclub op Mambo Beach. Ook hier is het op vrijdag middag druk tijdens de gezellige happy hour. Hier hoort de friettent bij waar je lekker Nederlands friet met een snack kan bestellen. Echt lekkere frietjes daar. Weinig schaduw wel op het strand. Wel is er een speeltuin voor de kinderen.

Prijs bedje: 7 gulden

mambo beach curacao beachbar

Madero:

Madere heeft een wat chique en moderne uitstraling. Er is ook een groot zwembad bij, maar daar mag je alleen in als je een bedje huurt bij het zwembad, en die zijn niet goedkoop. Op het strand het je keuze uit verschillende bedjes. Het restaurant serveert wat exclusievere gerechten, maar je kan hier ook gewoon wat simpelere dingen bestellen op het strand. De bar is op vrijdag en woensdag gezellig druk met muziek.

prijs bedje bij het zwembad: weekend: 35 gulden inclusief lunch. doordeweeks gratis bij minimale besteding van 25 gulden.
prijs simpel bedje op het strand: 7 gulden
Prijs luxer bedje op het strand: 15 gulden

mambo beach curacao

Wet&wild.

Ook bekend om de gezellig happy hours. Al moet ik zeggen dat de laatste keren dat ik daar kwam het wel erg rustig was. Volgens mij blijven de mensen meer bij Chill en Bonita hangen in plaats door van naar W&W te gaan erna. Je kan hier overdag gewoon lekker op het strand liggen. Er is een grote bar bij, maar qua eten hebben ze er alleen een paar simpele dingen.

Prijs bedje: 5 gulden.

mambo beach curacao

Cabana.

Cabana heeft lekker luxe strandbedjes op het strand staan en er zijn best veel parasols. Ook hier is een beachvolleybal veldje voor de actievelingen. Bij het restaurant kun je lekker eten en er is ook een friettent en pizzaria voor een maaltijd. Cabana staat ook bekend om de feestjes die hier elke woensdag gegeven worden.

prijs bedje: 10 gulden

mambo beach curacao

Mood.

Mood is het chiquere gedeelte. Er zijn weinig bedjes en dit zijn van die grote 2 persoons bedden. De drankjes en het eten zijn hier wel een stukje duurder dan andere beachclubs. Maar het eten is lekker en je zit er heel mooi en rustig. Nadeel is dat je niet gewoon het water in kan, maar via een trap het water in moet.

Prijs bedje: 50 gulden voor een 2 persoons bedje.

mambo beach curacao

Wat is jouw favoriete beach club op Mambo Beach? 

1 reactie

  1. What more could you ask for? Mambo Beach has it all and by staying at LionsDive Beach Resort, you ll never need to stray far to get what you are looking for. So what are you waiting for? Book your stay today and start counting the days until the Caribbean vacation of a lifetime. Curacao can t wait to meet you!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *