Fotograaf op Curacao

Begonnen als een hobby. Een aantal jaar geleden kocht ik een camera. Een goede. Voor een vakantie waar ik leuke foto’s wilde maken. Al snel bleek dat een goede camera niet wil zeggen dat er goede foto’s uit komen. Wat blijkt, degene die op het knopje drukt is minstens zo belangrijk dan de camera zelf.

Uiteindelijk ben ik me dus in die camera gaan verdiepen. Leerde ik wat ISO waarde inhield. Hoe je met diafragma kan spelen. Kocht ik een extra lens. En zo werden de foto’s een heel stuk beter. Weg automatische stand en saaie foto’s.

Onder het mom van je hobby’s je werk maken – je dromen achterna gaan – net zoals met eiland-meisje, dacht ik steeds vaker om er iets serieus mee te gaan doen. Maar soms twijfelde ik ook. Er zijn al zoveel fotografen op Curacao. Goeie fotografen ook nog. Wat kan ik extra toevoegen? Maar met die instelling kom je natuurlijk nergens. Dus ik heb besloten om het gewoon te gaan doen. Althans te proberen. Om tussen al die fotografen ook mijn plekje te veroveren als fotograaf op Curacao.

Over de naam heb ik ongeveer net zolang nagedacht als over de naam van deze website. Zo’n 5 seconden. Eiland-meisje fotografie is ‘m geworden. Origineel? Misschien niet.. Maar ’t blijft wel lekker hangen.

Wat ik zoal wil fotograferen? Jou. Natuurlijk is Curacao zelf ook prachtig, maar ik hou er echt van om mensen op de foto te zetten. Dus wil jij mooie foto’s van jezelf? Of foto’s samen met je vrienden of familie? Neem dan contact met me op via mijn contact pagina.

Voor voorbeelden klik hier

Voor prijzen klik hier.

Fotograaf Curacao | Foto's maken op Curacao

 

 

Follow

Diana

Praat gezellig mee

2 reacties op “Fotograaf op Curacao