Villa op Cas Abou met zeezicht

villa huren op curacao cas abou

Deze prachtige villa op Cas Abou is net nieuw en wat is het mooi. Er zijn 6 slaapkamers, dus de villa is geschikt voor 12 personen. De Villa is zo gebouwd dat alle slaapkamers volledige zeezicht hebben. Dus geen geruzie bij aankomst wie de mooiste kamer krijgt. Ze zijn allemaal even mooi.

En als dat nog niet genoeg is, is er naast een woonkamer en keuken beneden, ook nog een ruime kamer voor vermaak op de bovenverdieping. Met pooltafel en wederom.. zeezicht.

Met een enorm balkon op de bovenverdieping met meerdere zitjes, en een groot terras beneden met een ruim zwembad heb je ook buiten meer als genoeg plekjes om te genieten van het fantastische uitzicht.

Deze Villa ligt op het Cas Abou resort, dat is naast het populaire gelijknamige strand. Het resort heeft zelf ook een klein strandje waar alleen bewoners van het resort kunnen komen. Het is lekker rustig en in de directe omgeving vind je de mooiste stranden. Het vliegveld is op 20 minuutjes afstand en in 30 minuten sta je in Willemstad. Als je niet naar Curacao komt om te feesten, dan is dit de perfecte locatie om te verblijven.

Wil je een villa huren op Curacao dan is dit zeker een aanrader. Check via de link hieronder de prijzen en beschikbaarheid.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *