Panaché resort Curacao

Panaché is een mooi kleinschalig resort op Curacao in de Jan Thiel omgeving. Het bestaat uit 1 penthouse, 2 appartementen en 3 bungalows, welke omgeven zijn door een prachtige tropische tuin en groot zoutwater zwembad. Het resort is heerlijk rustig en je kan genieten op 1 van de lounge bedjes naast het zwembad, op de zitjes onder de palapa’s, of op je eigen privé terras bij je appartement of bungalow. Vanuit het resort ben je binnen no time op de bekende toeristische stranden van Jan Thiel en Mambo.

De bungalows hebben allemaal een slaapkamer, walk in closet, badkamer, volledig ingerichte keuken, gezellige woonkamer en een eigen zitje buiten, en zijn geschikt voor 2 personen. Daarnaast hebben ze ook allemaal een eigen wasmachine. De ruime appartementen hebben ook allebei een slaapkamer, walk in closet, badkamer, keuken en woonkamer. Daarnaast is het mogelijk om een extra slaapkamer bij het appartement te boeken. Daardoor zijn deze voor 2 tot 4 personen geschikt. Het penthouse heeft 3 slaapkamers waaronder een master-bedroom met gigantische badkamer. Verder is er nog een 2e badkamer, grote walk in closets, woonkamer, keuken en een enorm groot balkon met prachtig uitzicht over de omgeving. De appartementen en het penthouse delen een wasmachine en droger die zich achter het gebouw bevinden. Ook is er op het gehele terrein een goede wifi verbinding.

Ikzelf vind het echt een ontzettend mooi en net resort. kleinschalig en rustig maar voorzien van alles wat je maar te wensen hebt. De eigenaren zijn ook erg vriendelijke mensen en staan altijd voor je klaar. Wat mij betreft zeker een aanrader voor een heerlijke vakantie op Curacao.

Contact gegevens van Panaché.

Tel nummer: +5999  515 99 65
Email: info@panache-resort.com
Website: www.panache-resort.com

Reserveren kan door contact op te nemen via mail, telefoon of via het contact formulier op de website.

Adres en contactgegevens van Panaché mini resort.

Kaya Tert 46/48
Jan-Thiel Oost
Curaçao

Foto’s van Panaché

leuk-resort-jan-thiel

jan-thiel-curacao-resort

resort-curacao2

panache-resort-curacao

jan-thiel-resort-curacao

mini-resort-jan-thiel-curacao

resort-jan-thiel-curacao

panache-resort-jan-thiel-curacao

resort-curacao-jan-thiel

mini-resort-curacao-jan-thiel

hotel-jan-thiel-curacao

appartement-jan-thiel-curacao

panache-jan-thiel-curacao

resort-curacao

panache-curacao-jan-thiel

 

Disclaimer.

 

2 reacties

  1. Daniel zegt:

    Bedankt voor de Panache tip! We zijn er nu net een paar dagen en het is geweldig!
    Daniël en Wiecke

  2. Mike zegt:

    ziet er inderdaad goed uit, Nadeel vindt ik dat ze geen totaalprijzen aanbieden.. Alles moeten we er nog apart bij rekenen. Ik heb liever een prijs waar alles in de prijs inbegrepen zit zodat we niet voor verassingen komen te staan, Ook jammer dat de hoeveelheid borg zo hoog is! Ik snap uiteraard wel dat er borg betaald moet worden maar zoveel?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *