Kerst op Curacao

Weekoverzicht – Elke week vat ik mijn week samen. Dus elke maandag kun je hier lezen over mijn leven op dit mooie eiland. 


De week van kerst. Voor het eerst kerst alleen vieren was wel een beetje raar. Vorig jaar was ik ook al op het eiland, maar dan ben je samen. Dit jaar was anders. Toch heb ik wel een leuke kerst gehad. Op kerstavond kwamen 3 meiden hier eten. We hebben allemaal iets te eten gemaakt. De tafel mooi gedekt. Kerstlichtjes aan. Foute kerstmuziek op. Flesje wijn erbij. Helemaal compleet dus. Een gezellige avond met echt een kerstsfeertje.

Kerst op Curacao

Eerste kerstdag was een beetje saai en heb die dag niet zo heel veel gedaan. ‘S middags was even een vriendinnetje langs geweest, en we wilden ’s avonds gaan stappen. Maar dat is ‘m niet meer geworden. Het werd een avondje Netflix. De dag erna zijn we naar het strand geweest. Gelukkig was het die dag ook nog mooi weer, en hebben we op een kleine bui lekker de hele dag in het zonnetje kunnen liggen met onze kerstmutsen en een lekker koel drankje.

kerst-curacao

^^ Natuurlijk moesten we ook een typische ‘ik-vier-kerst-op-een-tropisch-eiland-foto’ maken. 

In de avond hadden we weer een kerst dinertje gepland. Dus weer de tafel mooi aangekleed en wat eten gemaakt. Was niet helemaal gelukt maar hej, je kan niet alles hebben. De rijst heb ik laten aanbranden. De vis was niet gevangen, en de winkels al dicht, dus dat werden nog wat vieze hamburgers uit de vriezer. Maar het gaat om de gezelligheid toch.

En toen zat kerst er al weer op. Nu op naar oud op nieuw.

Vorige week heb ik niet heel veel gedaan. Ik ben ziek geweest. Buikgriep. Vreselijk!

curacao

^^ Dus veel tijd in bed doorgebracht – met af en toe een sprintje naar de badkamer – en maar geprobeerd om vanuit bed wat te werken.

Verder had ik ook nog vorige week de proefdag bij het bedrijf waar ik gesolliciteerd had. Voor werk was het hartstikke leuk, maar helaas hebben ze voor een andere kandidaat gekozen. Balen.

Vrijdag had ik een skype-date met het meisje wat volgende maand bij me langs komt. Super leuk, en heb er al helemaal zin in. Later op de middag ben ik nog eventjes naar het strand geweest om een drankje te doen. Heerlijk eigenlijk hoe weinig je nodig hebt voor een gezellige avond. Een muziekje, flesje drank, en wat mensen.

zonsondergang-curacao

^^ En een prachtige zonsondergang maakt het natuurlijk helemaal af. 

Zo en dan was er al weer een week voorbij en is het alweer de laatste week van 2016.

Alvast een hele fijne jaarwisseling gewenst en het beste voor in 2017.

Tot volgende week.


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *