Boutique Hotel ’t Klooster

Pietermaai, 1 van de levendigste wijken van Curacao. Midden in het centrum van Willemstad. Vol met barretjes, restaurants en gezelligheid. Super centraal. Loopafstand vanaf de pondjesbrug en de winkels in Punda. En midden daarin, vind je Boutique Hotel ’t Klooster.

Zodra je de hotel deuren door bent waan je je in een oase van rust. Je merkt er niets van dat je je midden in een drukke wijk bevindt. De vele palmbomen en uitnodigende zitjes laten je even helemaal tot rust komen. Even lekker relaxen in 1 van de hangmatten of op de ligbedjes. Of neem een heerlijke duik in het zwembad.

Boutique Hotel ’t Klooster is een kleinschalig hotel met verschillende kamer types, geschikt voor de korte en de lange termijn, en ook ideaal voor de zakelijke reiziger. Het gebouw is een monumentaal pand en is werkelijk prachtig. Je ziet echt nog de oude invloeden terug zoals de vloertegeltjes en de gevel van het pand. Dit in combinatie met de moderne meubels en aankleding maakt het tot een erg mooi hotel. Ook staat er elke ochtend een heerlijk ontbijtbuffet klaar en kun je in het hele hotel gebruik maken van een goede wifi verbinding.

Als je lekker centraal wil verblijven op Curacao kan ik dit hotel zeker aanbevelen. Ik ben er nu een aantal keer geweest, en elke keer als ik binnen stap krijg ik een heerlijk relaxed vakantie gevoel.

Vergelijk hieronder de prijzen bij verschillende aanbieders.

Tui

Foto’s van Boutique Hotel ’t Klooster.

klooster-pietermaai

hotel-het-klooster-curacao

hotel-pietermaai-curacao

hotel-curacao-willemstad

boutique-hotel-curacao

boutique-hotel-het-klooster-curacao

curacao-hotel-willemstad-centrum

Meer leuke vakantie woningen, villa’s en appartementen, resortjes, etc.

 

1 reactie

  1. Inge zegt:

    Elke keer als ik jouw blog lees, krijg ik heimwee. In 2016 2x 1 week op Curacao geweest. De laatste keer mocht mijn jongste zoon mee. Ook hij is verliefd.
    Jij leeft op een mooi plekje op deze aarde!
    Wij zijn nog maar/al 2 weken weer in Nederland maar ik mis Curacao gewoon. Nu eerst weer sparen voor de volgende reis naar curacao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *