Kerst-sfeer op Curacao

daaibooi Curacao

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef.


Ik vertel elke keer weer, deze week wil ik een rustige week, maar ik krijg het maar niet voor elkaar. Voor ik het wist had ik voor maandag al weer een avondje bioscoop gepland. Bad moms 2. Heerlijke film. Lekker kersterig.

Deze week stond eigenlijk helemaal wel een beetje in het teken van kerst. En een beetje van Sinterklaas, want maandag werd ik gevraagd of ik nog een sinterklaas bezoekje kon fotograferen. Gelukkig had ik nog tijd, want het was leuk om erbij aanwezig te zijn.

Maar donderdag ben ik de stad in geweest. Eindelijk, want ik had de kerstversiering in Punda nog niet eens gezien. Dus eerst even rondje gelopen om te kijken hoe mooi de stad versierd is. Even langs de oliebollen kraam. En daarna zijn we lekker op een terrasje gaan zitten met een lekker drankje en een hamburger.

kerst-curacao

Vrijdag ben ik eens een keer anders het weekend ingegaan dan met een drankje op t strand. Ik ben wezen sporten op de late vrijdag middag. Het was weer even geleden, dus het was ook weer nodig.

sporten Curacao

^^ Helemaal gesloopt na de training. Credits voor Jericette die me op vrijdagmiddag de sportschool in krijgt.

Zaterdag was ik op de kerstmarkt in Pietermaai geweest. Dat hadden ze echt wel leuk gedaan. Met een bandje, en overal barretjes. Het was ook best wel druk, en gezellig. Een kerstmarkt in de tropen is toch wel een stuk beter dan in de kou, moet ik zeggen. Gewoon lekker in een jurkje in plaats van helemaal ingepakt. Daarna zijn we nog naar Zanzi geweest. En de bedoeling was dat we erna naar huis gingen, maar het was weer eens te gezellig dus we zijn toch weer bij Mojito’s beland, en het werd weer laat.

kerstmarkt curacao

Echt als ik die sneeuwfoto’s zie van iedereen uit Nederland op Facebook, krijg ik er gewoon de rillingen van. En dan te bedenken dat ik over ruim een week ook die kant op moet. Bahbah. Hopelijk is die sneeuw dan weg. Zo niet dan blijf ik een week in bed liggen. Of bij de open haard, dat kan ook.

Deze week ben ik ook nog een avondje naar Kunuku resort geweest. Iemand die ik hier heb leren kennen, en die hier 100 keer per jaar op vakantie komt was er weer, dus tijd voor een gezellig drankje.

Zondag ben ik nog even naar het strand geweest. Even zwemmen, snorkelen, zonnen en frietjes eten bij Daaibooi. Want een week niet naar het strand is een week niet geleefd. ‘S avonds ben ik nog tapas wezen eten in de stad. Lekker!

daaibooi Curacao

Bon siman!


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *