Living the good life @ Curacao.

zonsondergang kokomo beach curacao

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef.


 

Een beetje te laat deze weekblog.. Last minute bedacht ik me ineens dat ik op maandag ochtend echt even moest shoppen. Dat doe ik hier vrijwel nooit, en ik vond echt dat ik iets nieuws verdiend had. Dus we waren even een ochtendje naar Sambil geweest en lekker alle winkels rondgekeken. Heb echt een super mooi jurkje gevonden, maar hij was er alleen nog maar in maatje S, wat ik eigenlijk niet heb. Dus ik denk dat ik maar weer gezond moet gaan eten en wat moet gaan sporten, want ik heb ‘m wel gekocht.

Ik ga ook naar Nederland. Het is nog niet geboekt omdat ik nog even oppas voor mijn hondjes moet regelen, maar dat komt vast goed. Ik heb al wat reacties op m’n oproepje. Het lijkt er dus op dat ik kerst ga vieren in Nederland. Heb er even over getwijfeld hoor, want ik riep altijd, nooit ga ik naar Nederland in de winter. Veel te koud. Gelukkig heb ik nog 2 paar Uggs staan daar, en heb ik mijn winterjas ook bewaard.

ergernissen in het vliegtuig

Ook heb ik weer gemerkt hoe vriendelijk de mensen hier kunnen zijn. Oké niet iedereen. Want mensen ik sta echt niet voor de lol stil midden op een kruispunt stil. Dus ik weet niet waarom jullie gaan lopen toeteren?? Maar er was ook een man die me wel even aan de kant ging duwen. Helaas voor hem is mijn auto iets zwaarder dan dat die er uitziet, dus dat lukte niet alleen. Gelukkig stopte er nog een groepje mannen en die gingen helpen.

Ik dacht echt oke, nu sta ik aan de kant, wat nu.. Iedereen was werken of was ver weg. Vraagt die vriendelijke man ook nog of die me verder kan helpen. Gelukkig had ik een jerrycan achter in m’n auto liggen. Ja, je hebt hier te maken met een ervaren help-mijn-benzine-is-op-persoon. Dus ik mocht even met die man meerijden naar het tankstation, en hij stond er zelfs op om de benzine te betalen. Een kwartiertje later kon ik weer verder richting huis. Super lief van die man toch.

Ook weer leuke dingetjes gedaan:

Afgelopen week ben ik ook nog wat op stap geweest. Woensdag zijn we eerst spareribs wezen eten bij op=op. En ja, ze zijn echt zo lekker als dat iedereen zegt. Toen zijn we eerst naar de happy hour bij Madero gegaan om vervolgens door te gaan naar Cabana. Het was weer gezellig en ook deze keer had ik om half 2 echt nog geen zin om naar huis te gaan. Dus dat werd weer Spoonz. Mijn voornemen om doordeweeks niet op stap te gaan is geloof ik een beetje vervaagd. Maar ik lag vrijdag en zaterdag wel netjes op tijd in bed hoor haha.

Cabana beach party Curacao

Zaterdag was ik een drankje en hapje wezen doen bij de tapasbar. Had met een vriend afgesproken die ik al een tijdje niet meer gezien had, dus we moesten even bijkletsen. Zondag ben ik samen met een vriendin naar de happy hour bij Kokomo geweest. Daar kregen we de smaak te pakken en hebben we ook maar besloten om naar W&W te gaan.

zonsondergang kokomo beach curacao

Hier stop ik weer, de rest lees je volgende week. O.a. over een verrassing uit Cuba.

Bon siman. Of mag je dat niet meer zeggen op een woensdag.


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *