Ayoo 2022

mambo beach curacao

Laatste blog van dit jaar. Ook 1 van de eerste, want veel heb ik niet geschreven dit jaar. Meteen 1 van mijn goede voornemens voor 2023. Eiland-meisje weer oppakken. Weer meer leuke tips delen. Af en toe een blog schrijven over mijn leventje hier.

En dat leventje bevalt nog heel erg goed. 1 Van de vragen die je bijna altijd krijgt als je mensen ontmoet, is of je nog ooit terug zou willen naar Nederland. Iets waar ik zelf dus nooit over nadenk. Mijn leven is hier, en op af en toe een kleine vakantie na zou ik nooit meer daar heen willen. Hier voel ik me thuis.

2022 Was weer een geweldig jaar. Ze zeggen wel time flies when you’re having fun. En wat is die tijd omgevlogen zeg. Het voelt letterlijk als vorige week, dat we de vorige oudjaarsdag vierden. En over een uurtje zitten we weer lekker te lunchen om deze oudjaarsdag goed te beginnen.

Dit jaar was echt heel leuk. Veel mooie plekjes mogen bezoeken. In een jaar tijd Nederland, Aruba, Turkije, Costa Rica en Dominicaanse Republiek bezocht. Zeker na die ellendige coronajaren was het erg fijn om weer lekker in het vliegtuig te stappen en de wereld te ontdekken. Maar na elke reis was het ook weer fijn om thuis te komen op Curacao. Want thuis is ook heel erg fijn. Mijn lieve hondjes – 4 stuks maar liefst – die altijd blij zijn. Alle heerlijke etentjes en borrelavondjes met vrienden. Of heerlijk bijkomen op het strand in het weekend. Fijn om Curacao thuis te kunnen noemen.

Ik wens iedereen een hele fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2023. Maak er een feestje van! Niet alleen vanavond maar van het hele jaar! Ayooo

2 reacties

  1. Boukje zegt:

    Voor jou ook de beste wensen Diana! En wat heb je toch een heerlijk leven daar. Ik zei laatst tegen mijn vriend; je hebt het maar wel mooi even geflikt in je uppie na je scheiding! Petje af. En je doet het hartstikke goed volgens mij.
    Geniet! Ik blijf je lekker volgen, dit jaar al dus 8 jaar zit ik me net te bedenken…time flies 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *