Massage op het strand.

Ik heb laatst even tijd voor mezelf genomen en mezelf een middagje vrij gegeven. Toen heb ik een massage genomen bij Natural Blends Esthetics. Dat is de Spa op het strand bij Kokomo. Ze hebben trouwens ook een vestiging in het Riffort zitten als je liever binnen ligt. Af en toe moet je jezelf even verwennen toch.

De spa zit in het houten huisje op het strand, en de massage tafels staan op het balkonnetje wat over zee uitkijkt. Je ligt hier heerlijk rustig. je hoort de golven tegen de rotsen aanslaan, in de verte mensen plezier hebben op het strand en je voelt een heerlijk windje.

De massage zelf was ook erg lekker. Ik had de deep tissue massage gekozen en na afloop voelde ik me helemaal herboren. mijn spieren voelden een stuk losser. De dame die mij masseerde was vriendelijk en controleerde regelmatig of de druk goed was. na elk lichaamsdeel dat gemasseerd werd, werd er daarna met koude stenen over heen gegaan. Wat ook erg prettig is, zeker met deze temperaturen.

Zeker een aanrader als je even wil ontspannen en van een lekkere massage wil genieten op een prachtige plek.

Voor meer info en reserveringen kun je op hun website terecht.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *