sunset boot trip.

sunset trip Curacao | Insulinde

Vrijdagmiddag, en op de planning staat een sunset trip met de Insulinde. Een beter begin van m’n weekend kan ik me niet voorstellen.

We stappen aan boord, en er wordt gevraagd of ik mijn moeder bij heb. Sorry Chantal, ik had gelogen toen ik zei dat dit niet in de blog kwam. Ik had niet mijn moeder bij, maar mijn collega. We waren uitgenodigd om deze eerste sunset trip van de Insulinde mee te mogen maken. Een erg leuke ervaring.

Eenmaal aan boord kregen we een glaasje bubbels overhandigd en zijn we even rond gaan kijken op de boot. De insulinde is een oude haringvissersboot uit België, en in 1987 naar Curacao over gebracht. Nu doet deze boot dienst voor dagtripjes vol gezelligheid en lekker eten.

We varen langzaam langs de kust naar Tugboat, een bekende snorkel/duik spot op Curacao. Hier ligt op de bodem van de zee een bootje op een paar meter diepte. Dus zelfs met snorkelen kun je deze al goed zien liggen. Ikzelf blijf lekker op de boot hangen, onder het genot van een drankje en heerlijke Caribische muziek.

Ondertussen wordt de barbecue aangestoken en het eten klaar gezet. Diner time. Ik neem een bordje met kipsate en een hamburger met wat salades en brood.

Na het eten worden de zeilen gehesen, en begint de terugtocht tijdens zonsondergang. We zien de zon langzaam de zee in zakken, maken wat foto’s en komen uiteindelijk weer aan op de mooi verlichte handelskade.

Wat een mooi begin van het weekend.

Boek nu jouw sunset trip online.

Het voordeel van online boeken is dat je gegarandeerd bent van je plekje op de boot.

sunset trip Curacao | Insulinde

sunset trip Curacao | Insulinde

sunset trip Curacao | Insulinde

sunset trip Curacao | Insulinde

Check hier nog veel meer leuke dingen om te doen op Curacao, De leukste restaurantjes van Curacao en de mooiste stranden van Curacao.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *