Saint Tropez Ocean Club.

Saint Tropez beach club Curacao

Een ontzettend modern en strak gebouw midden in het karakteristieke Pietermaai. Je moet er van houden. Maar als dit je ding is, dan zit je bij Saint Tropez ook helemaal goed.

Ik vind de beach club echt prachtig. Als je de ingang door bent, dan is het net alsof je in, jawel, Saint Tropez bent. Niet dat ik daar ooit geweest ben, maar zo stel ik het me voor. Het heeft een hele luxe uitstraling. En het zwembad is echt ontzettend mooi.

Om het zwembad heen ligt zandstrand en staan strandbedjes. Ook staan langs 1 zijde allemaal kleine hokjes waar je ook in kan zitten. Het overige gedeelte van Saint Tropez bestaat uit het restaurant gedeelte met tafeltjes en verschillende lounge banken.

De service bij het restaurant gedeelte is wel prima. De service bij het zwembad was de eerst niet zo goed, en dat had ik dan ook beschreven in deze blog. Ik weet niet of ze het gelezen hebben of dat het toeval was, maar daarna was de service elke keer 10 keer beter.

Op vrijdag avond na werktijd tot een uurtje of 1 wordt Saint Tropez druk bezocht. Er zijn 2 happy hours en een DJ. Er heerst wel een beetje een ‘zien en gezien worden’ sfeertje, dus daar moet je wel van houden. Ik zelf vind het altijd wel leuk om daar een drankje te doen.

Ik heb hier nooit gedineerd, maar wel simpele gerechtjes gehad zoals een snack platter en een panini. Deze waren lekker, maar hoe het diner is kan ik dus niet zeggen.

Entree prijs van Saint Tropez Curacao:

Het restaurant gedeelte mag je gratis betreden, maar een plekje bij het zwembad kost je 15 gulden.

Foto’s van Saint Tropez Curacao:

Saint Tropez beach club Curacao

Saint Tropez Curacao

Saint Tropez beach club Curacao

Saint Tropez beach club Curacao

Saint Tropez beach club Curacao

Al eens bij Saint Tropez geweest? Laat dan jouw mening over deze beach club achter in de reacties.

Hier vind je nog veel meer leuke dingen om te doen in Curacao.

8 reacties

 1. zegt:

  Ziet er erg leuk uit ik ga hem in mijn boekje noteren voor als we in september die kant op gaan.

 2. Alex zegt:

  Entree is toch maar 10 gulden???!!

  En eten vind ik tot nu toe erg tegenvallen,
  Vooral bediening daar altijd! Toch zit je er wel super rielax!

  1. Diana zegt:

   laatste keer dat we er waren ( paar weken geleden) was ’t 15 gulden. prijs verhoogd dus…

 3. Boukje zegt:

  Ben er nog niet geweest, maar ga er ook niet komen. Is mij te “hip”. Doe mij maar het authentieke….Kan me voorstellen dat mensen het er leuk vinden hoor, maar niets voor ons!

 4. Heeeerlijk, ziet er ook echt heel cool uit! xxx

 5. zegt:

  Ik ben er weleens ’s avonds geweest (voor de cocktails en omdat een huisgenootje daar werkte!), maar overdag nog nooit. Toch lijkt het me wel chill om daar een keer te gaan zwemmen en het is echt letterlijk bij mij om de hoek. Misschien binnenkort maar eens doen 🙂 Mooie foto’s trouwens!

  1. Diana zegt:

   is zeker wel een chill plekje om te liggen overdag hoor. zou je eens moeten doen als je toch om de hoek woont 😛

  2. jeanet zegt:

   Hey Mandy!

   Weet je toevallig hoe het is om daar te werken?

   Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *