Curacao, wat ben je mooi.

Weekoverzicht – Elke vrijdag vat ik mijn week samen. Zo neem ik jullie mee met mijn avonturen op dit tropische eilandje.


 

Curacao, wat ben je mooi. Ook deze week heb ik weer zulke mooie plekjes ontdekt. Het was dus ook net vakantie afgelopen weekend. Al weer.

Het weekend begon perfect met een flink bord sushi. Een vriendinnetje uit Nederland die hier een tijdje is geweest, is ondertussen weer naar huis. Maar vrijdag hebben we nog een keer samen gegeten. Zij had gehoord dat je bij Chopstix heerlijke sushi kon krijgen, en toen ik die verhalen bevestigde moesten we er natuurlijk een keer heen. Daarna hebben we nog even een drankje gedronken bij Wet & Wild waar we nog meer vrienden tegen kwamen. Ik ging wel op tijd naar huis want de dag erna stond er weer iets leuks op de planning.

sushi curacao chopstix

Ik ging namelijk samen met een collega en haar hondje een jeeptour doen. En waaw, wat was het weer gaaf. Op zulke mooie plekjes zijn we geweest. Op plekjes waar ik nog nooit was geweest. Ik heb gesnorkeld bij een strandje waar het zo mooi was. Waar zoveel vissen zaten. Waar het nog echt kleurrijk was. We hebben de dag afgesloten bij Daaibooi. Een prachtig strand, waar we de zon hebben zien onder gaan. Onder het genot van een biertje, een frietje en gezelligheid. Eenmaal thuis was ik helemaal gesloopt, en lag om 10 uur al in bed. Op een zaterdag ja.

strand curacao

Zondag ben ik samen met mijn vriend naar Westpunt gereden. Helemaal Westpunt bedoel ik dan. Ik was daar nog nooit geweest, en ook daar is het weer zo mooi. We hebben heerlijk bij playa Kalki gelegen en gezwommen. Een prachtig strandje. Klein maar heel erg fijn.

playa-kalki-curacao

Later zijn we helemaal de andere kant opgereden om met vrienden cocktailtjes te drinken bij Cabana. Ja, het leven is echt heel zwaar hier. Na een paar cocktails was onze goede voornemen om die avond zelf te koken ook verdwenen en hebben we daar bij Mambo maar een hapje gegeten.

De rest van de week is gewoon rustig verlopen. Mijn vaste dagen naar kantoor geweest. Netjes 3 keer in de sportschool gestaan. Ik heb de smaak weer te pakken hoor. Ik moest er even in komen, maar nu heb ik gewoon echt weer zin om te sporten. Verder heb ik nog een vriendinnetje naar Hato gebracht, hebben mijn vriend en ik tapas gegeten op onze date-night, en was het gister hamsteren geblazen.

Er gingen namelijk verhalen dat de benzine op zou raken in verband met een staking. Dus wat doet heel Curacao? Heel Curacao rijdt als een gek naar een tankstation om hun auto vol te gooien. Gevolg is dus dat de benzine ook echt op raakt. En aangezien ik daar niet aan mee heb gedaan, hoop ik maar dat de tankstations weer snel bijgevuld worden.

En ik wil ook nog even vertellen dat Binky en Akira echt super leuk met elkaar spelen. Ze stoeien met elkaar. Rennen rondjes om het huis achter elkaar aan. En slopen alle knuffels. Wat een schatjes.

Wat was het weer een leuke week. Weer ontzettend mooie stukjes van Curacao ontdekt. En natuurlijk ga ik die ook aan jullie laten zien, met nog heel veel beeldmateriaal. Binnenkort online..

 

Tot volgende week en een heel fijn weekend.

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

 

3 reacties

 1. zegt:

  Leuk om te lezen! Volgens mij komen wij echt vaak op dezelfde plekken (Wet & Wild, Cabana,…) maar ik heb je nog nooit gezien!
  Ik ga dit weekend ook maar weer eens mooie strandjes opzoeken. Afgelopen weekend ben ik alleen maar bij Mambo / Chill geweest en ik vind het wel weer eens tijd om richting Westpunt te gaan 😉 Dat van die benzine ja, hier op kantoor gisteren grote paniek; iedereen ging weg om te tanken inderdaad. Haha, ben nu wel blij dat ik geen eigen auto heb en me daar dus niet druk om hoef te maken 😛

 2. Boukje zegt:

  Hoi. Wat leuk allemaal om weer te lezen! Daaibooi was ook het eerste strand wat wij vorig jaar hebben bezocht! Mooie plek. Bij wie heb je een jeeptour gedaan als ik vragen mag? Wij gaan natuurlijk met onze kids over 2 jaar heen ( is de planning nu) en dan wil ik dit soort dingen ook gaan doen….Die quad tour heb ik al ff opgeslagen! Lijkt me ook zo ontzettend gaaf, zo zie je idd dingen waar je anders gewoon niet komt omdat je het pad niet kent…
  Fijne weekend en geniet er lekker van!!

 3. zegt:

  Wat leuk dat je nog steeds plekjes ontdekt waar je nog nooit eerder bent geweest. Dat van die staking heb ik gehoord ik luister af en toe naar radiostations vanuit Curacao. Zoals ik je gister al vertelde zit ik helemaal in mijn voorpret voor onze grote reis!! Ik hoop voor je dat het snel weer word bijgevuld. Door jou blog wordt mijn voorpret nog groter dus ik kijk al uit naar je volgende stukjes. Fijn weekend alvast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *