happy new year!

familievloggers curacao

En toen was er al weer een jaar voorbij. Een jaar waarin ontzettend veel gebeurd is. Waarin ik veel meegemaakt heb. Afscheid heb genomen van mensen. En geweldige personen in mijn leven heb gesloten. Een jaar waarin ik een relatie kreeg met de man van mijn dromen. Moeder werd van 2 leuke kinderen. Een nieuw hondje kreeg maar ook afscheid moest nemen van meerdere honden. Binky die heel erg ziek was en Akira en Isa die vergiftigd waren. Maar Yakita de chihuahua bij ons kwam.

familie curacao

Een jaar waarin ik ben gaan samenwonen en ben verloofd. Een jaar waarin er nieuwe kansen en dromen op mijn pad kwamen. Dromen waaraan we nu heel hard werken om die waar te maken. Een eigen tourbedrijf. Onze films en foto’s naar een hoger niveau tillen. Meer aandacht aan mijn website die ondertussen al weer 5 jaar bestaat. Leuke samenwerkingen aangegaan met verschillende bedrijven.

Ontzettend veel gebeurd dus in een jaar tijd. Dit jaar wil ik mezelf nog verder ontwikkelen in wat ik nu al doe. Met nog meer bedrijven samenwerken. Meer gaan fotograferen. ook bruiloften gaan fotograferen. Samen met Mike leuke opdrachten aannemen. onszelf ontwikkelen en blijven groeien. Plannen maken.

We willen dit jaar op vakantie gaan. Meer leuke dingen doen. Samen en met de kinderen. 2019 Was een begin, en 2020 gaan we knallen.

Ik wil ook jullie bedanken. Dat jullie me volgen op deze website. Alleen al daardoor komen er veel kansen op mijn pad. Ik wil ook iedereen bedanken die met ons op een tourtje is gegaan. We hebben zo gelachen met jullie. Elke tour was super gezellig. Wij vonden het super om jullie te leren kennen en hopen dat er dit jaar nog veel meer mensen met ons mee gaan. Iedereen die een fotoshoot heeft gedaan bij mij of een filmpje heeft laten maken door mike, ook super bedankt!

Een gelukkig nieuwjaar voor jullie allemaal! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *