Het normale leven in Curacao

kokomo Curacao strand

Weekoverzicht – Elke vrijdag vat ik mijn week samen. Zo neem ik jullie mee met mijn avonturen op dit tropische eilandje.


 

Vorige week voelde net als vakantie, maar deze week was weer meer een normale week. Geen extra vrije dagen dus minder leuke uitjes. Maar zelfs een normale week is hier geweldig.

Ik heb ook deze week het sporten weer helemaal opgepakt. Ik ben nu van plan om elke dinsdag, donderdag en vrijdag naar de sportschool te gaan, en deze week heb ik het al volgehouden. #trots. Heb wel gigantisch spierpijn nu, maaaar… ik ga door! <– Dit zeg ik eigenlijk meer tegen mezelf dan tegen jullie.

Vorige week kreeg ik trouwens de opmerking dat ik altijd over eten schrijf.. tja sorry, eten is mijn grootste hobby haha. Maar we proberen wel weer meer thuis te eten. Deze week al 2 keer zelf gekookt. I know, nog steeds bizar weinig, maar het is al een verbetering ten opzichte van vorige week. Je wordt gewoon een beetje lui van het warme weer. En uiteten gaan is hier zo makkelijk. Vaak niet eens duur. Soms ook wel. Maar je doet hier verder niet zoveel met je geld. In Nederland gaf ik bakken met geld uit aan mijn schoenen en kleding verslaving. Hier niet, ik koop eigenlijk nooit wat. Ik weet niet eens wat ‘in’ is komend seizoen. Dus al onze centjes kunnen we nu mooi uitgeven aan eten. En avondjes uit.

Zaterdag avond begon heerlijk suf met een potjes rummikub. Stiekem vind ik bordspelletjes heel leuk. Daarna hebben we nog lekker pizza gegeten, en later ben ik afgehaakt. Ik had namelijk ook al afgesproken om te gaan stappen met iemand anders. We zijn naar Zanzibar gegaan en daarna door naar Mojito’s. Was weer een erg gezellig avondje.

mannen in de keuken

^^ De mannen in de keuken. Dat hadden we toch mooi voor elkaar. 

De dag erna begon met gigantische koppijn, dus de eerste helft van de dag heb ik lekker in bed doorgebracht. Daarna zijn we nog even naar Kokomo gegaan. Op zondag is het zo heerlijk daar. Lekker chillen en kletsen op die loungebanken. Muziekje erbij. Het zonnetje wat langzaam de zee in zakt. I love it.

kokomo Curacao strand

Verder stond deze week nog op de planning; Yoga aan het Spaanse water met na afloop een lekkere salade. Jaja ik ben gezond bezig deze week hè. Weer de volle 2 dagen naar mijn werk gegaan. Alle vrije dagen zijn afgelopen. We hebben zelfs geen Pinksteren hier. Maar mijn werk is wel nog steeds leuk hoor, en ik leer er ook van alles. Verder was het woensdag date-night met mijn vriendje. We wilden naar de bios, maar er draaide geen leuke film, dus werden het drankjes bij Mambo. Heb ik eindelijk ‘Orange is the new black’ helemaal gezien, dus vanaf nu kan ik ook weer op tijd naar bed. Wat is die serie verslavend.

Het is ook weer tijd voor een update over mijn hondjes. En deze keer vooral over Binky. Het zielige hondje dat uit het asiel komt, en in het begin heel erg bang was en de hele tijd in elkaar gedoken zat. Van dat zielige hondje is niets meer over, en hij doet nu echt zijn naam eer aan. Zie het filmpje hieronder. Echt super leuk.

Tot volgende week en een heel fijn weekend.

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

13 reacties

 1. zegt:

  Wauw, wat heerlijk relaxt!

 2. zegt:

  Oh wat een heerlijk leven heb je toch! Ik begrijp dat wel van dat uit eten gaan. En wat fijn dat het zo goed gaat met Binky!

  1. Diana zegt:

   haha ja het leven is hier echt heerlijk. goed weer en een mooie omgeving doet echt veel met je.

 3. Ooh wat heerlijk zeg!! Er zit hier een lichtelijk jaloers meisje te typen!

  1. Diana zegt:

   haha sorry 😉

 4. zegt:

  Heerlijk toch, dat je zo lekker van het (uit) eten kunt genieten daar! Fijn, zo’n loungeplekje waar je met een muziekje de zon steeds lager kunt zien zakken… wat een heerlijk leventje 🙂

  1. Diana zegt:

   ja, echt heerlijk 🙂

 5. Ellen zegt:

  Haha, nu je het zegt schrijf je veel over eten idd! 😀
  Wie had gewonnen met rummikub btw?

  Oh, en van OITNB komt weer bijna een nieuw seizoen van hè!

  1. Diana zegt:

   ik had 1 keer gewonnen 😛

   oooh goed om te weten. weet je ook wanneer toevallig?

   1. Ellen zegt:

    17 juni komt ie op Netflix in Nederland. 🙂

    1. Diana zegt:

     ok cool. dankje. Volgens mij heb ik ook Nederlandse netflix.

 6. zegt:

  Hier ook geen Pinksteren, zo vreemd dat al die zogenaamde officiële dagen helemaal niet zo officieel zijn 😉 Uiteten gaan doe ik ook zoveel meer dan ik in Nederland deed. Veel lekkerder, veeeeel goedkoper en veel betere service. Dus tja… heel herkenbaar 🙂

  1. Diana zegt:

   ja raar he, want is colombie eigenlijk ook niet hoofdzakelijk christelijk?
   Hier hebben we geen vrij omdat die dag is gewisseld voor de maandag na carnavals zondag :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *