Waarom trouwen op Curacao

trouwfotograaf Curacao

Trouwen op een tropisch eiland klinkt als muziek in de oren. Een droom voor velen. Lees hier verschillende redenen waarom jij op Curacao zou moeten gaan trouwen.

Waarom trouwen op Curacao:

Het weer.

Op Curacao is het het hele jaar door zo rond de 30 graden en schijnt de zon ruim 3000 uur per jaar. Weinig kans dus dat het tijdens je bruiloft hele dag regent.

Mooie omgeving.

Curacao heeft prachtige stranden. En ook het centrum van Willemstad is prachtig. Een geweldige achtergrond voor je trouwfotoshoot op Curacao.

bruidsfotoshoot op curacao | trouw fotoshoot curacao

Veel mooie trouwlocaties.

Curacao heeft ontzettend mooie trouwlocaties. Mooie landhuizen of prachtige witte stranden grenzend aan de Caribische zee. Dat levert gegarandeerd mooie plaatjes op. Veel resorts en hotels hebben speciale trouw arrangementen.

De taal.

Trouwen op een tropisch eiland en toch je eigen taal kunnen spreken? Dat kan dus op Curacao. Dat maakt het een stuk makkelijker om alles te regelen omtrent de bruiloft.

Huwelijksreis.

Je bruiloft en huwelijksreis worden op deze manier gecombineerd. Op deze manier kun je nog beter en langer genieten van je trouwdag.

Aanbiedingen.

Er zijn regelmatig aanbiedingen van vliegtickets waardoor het helemaal niet zo duur hoeft te zijn om op Curacao te trouwen.

Onderdeel van het koningrijk.

Curacao hoort toch nog een beetje bij Nederland. En daardoor is al het papierwerk een stuk makkelijker te regelen dan op andere tropische trouwlocaties.

De prijs.

Het klinkt misschien allemaal heel erg duur, trouwen op Curacao. Maar dat kan reuze meevallen. Van veel dingen liggen op Curacao de prijzen lager. En als je in het buitenland gaat trouwen wordt het ook geaccepteerd dat je je buren of die rare vrienden van je (schoon)ouders niet uitnodigd, wat ook de kosten zal drukken.


Allemaal goede redenen dus om op Curacao te trouwen. Heb je nu zelf plannen om hier te komen trouwen, lees dan even alle informatie op deze pagina, en maak gebruik van al mijn tips en aanbevelingen. Maakt het allemaal een stuk gemakkelijker.

Vind hier alles over trouwen op Curacao.

Have fun met alle voorbereidingen en heel veel geluk samen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *