Weddingplanner op Curacao

fotoshoot curacao

Ben je van plan om te gaan trouwen op Curacao? Dan is het best wel handig als je een weddingplanner in de hand neemt. Trouwen op Curacao is natuurlijk fantastisch. Het is gegarandeerd lekker warm, en de kans dat het zonnetje schijnt is ook zeer groot. We hebben prachtige trouwlocaties zoals de mooiste stranden, maar ook bijvoorbeeld een prachtig landhuis. Maar het is hier soms best wel lastig om alles geregeld te krijgen. En als je iets niet wil op je trouwdag is het wel stressen of alles goed gaat. Daarvoor heb je dus een weddingplanner

De weddingplanner regelt alles voor jouw trouwdag. (behalve de fotograaf uiteraard, want daarvoor kom je gewoon naar mij toch? 😉 ) En op de dag zelf zorgt deze er ook voor dat alles goed gaat. Wel zo fijn.

Weddingplanners op Curacao:

Celebrations: website | Facebook.

Loof: Website | Facebook.

Atlas Affairs: Website | Facebook.

Canvas.Company: Website | Facebook.

Caribbean blue weddings & events: Website | Facebook.

Bankasa: Website | Facebook.

fotoshoot curacao

 

Als je nog opzoek bent naar mooie trouwlocaties dan kun je hier een kijkje nemen: Trouwlocaties op Curacao.

En voor een fotograaf en/of videograaf kijk je even hier: Curacao-Memories

Veel plezier met alle voorbereidingen.

1 reactie

  1. Никита zegt:

    Hiring a wedding planner may be the best decision you’ll make as you near your big day. Wedding planners in Curacao can connect you with vendors, help you stay organized and on budget, make tough decisions, and handle any wedding-day drama with ease. Wedding planners will handle all the details, so you can enjoy your special day.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *