Trouwfotograaf Curacao

Jullie gaan trouwen op Curacao? Super leuk! 1 Van de belangrijkste dingen die je moet regelen op Curacao is een trouwfotograaf op Curacao vinden. Want je wil natuurlijk nog jaren lang nagenieten van deze dag.

Ik als trouwfotograaf op Curacao wil graag deze dag vastleggen voor jullie. De zenuwachtige maar mooie momentjes tijdens het aankleden. Het gezicht van de aanstaande echtgenoot als hij voor de eerste keer zijn bruid ziet. De moeder die trots toekijkt. De vreugde en liefde na het jawoord. kleine momentjes die je later nog zovaak terug zal kijken.

Mijn stijl is spontaan, ongedwongen, natuurlijk, romantisch, en met oog voor detail.

Ik zorg ervoor dat je na je trouwdag nog lang na kunt genieten, en door het zien van de foto’s je jezelf weer in het moment waant. Ik vertel jullie dag na in foto’s. Jullie dag zoals die echt was. De grote momenten maar ook de kleintjes, die je anders zou vergeten. Die lach, maar ook dat traantje.

Help, ik ben echt niet fotogeniek! En voel me totaal niet op mijn gemak voor de camera. 

Geen zorgen. Iedereen is fotogeniek, maar veel mensen weten niet zo goed hoe ze zich voor de camera moeten gedragen. Ik ben daar om jullie daarin te helpen. Door jullie kleine dingetjes te laten doen, zoals door de branding van de Caribische zee te wandelen. Lachen naar elkaar. Elkaar te knuffelen of omhelzen. Daardoor vergeet je bijna dat ik er ook ben, en voel je je een stuk meer op je gemak voor de camera. Een bijkomend voordeel is dat we mooie spontane foto’s krijgen. En gedurende de dag word er zo min mogelijk geposeerd en kun je gewoon jezelf zijn. Ik zorg ervoor dat jullie mooi op de foto komen te staan, zonder dat je het door hebt.

Hoe ga ik te werk?

We beginnen met het checken of jullie datum nog beschikbaar is. Daarna gaan we in gesprek en kijken jullie of ik degene ben die je jullie bruiloft vast wil laten leggen. We bespreken hoe de dag eruit gaat zien. Waar en hoelang jullie mij aanwezig willen hebben. We bespreken de details. Mocht je niet op het eiland wonen, dan kunnen we gewoon een video-call inplannen om elkaar te leren kennen. En vlak voor de bruiloft spreken we nog de laatste details door.

De dag na de bruiloft lever ik een paar foto’s aan zodat je meteen kunt nagenieten. De overige foto’s worden digitaal uiterlijk 3 weken na de bruiloft geleverd.

Voor meer info en voorbeeldjes van mijn werk kun je ook kijken op www.curacao-memories.com

Je kan contact opnemen via mijn facebook page, app (+5999 5172664) of mail: info@eiland-meisje.nl (check voor antwoord ook je spambox, aangezien mijn mail regelmatig daar belandt)

Voorbeelden van foto’s die ik eerder gemaakt heb als trouwfotograaf op Curacao.

89

77

71

70

68

59

43

35

12

trouwshoot curacao

trouw fotograaf Curacao

trouw fotograaf Curacao

trouw fotograaf Curacao

trouw fotoshoot op Curacao

trouw fotoshoot op Curacao

29

28

27

26

25

24

23

22

21

20

19

18

17

16

14

13

12

10

9

8

7

5

6

11

4

3

fotoshoot curacao | fotograaf curacao | prijzen.

fotoshoot curacao strand | fotograaf Curacao

fotoshoot curacao strand | fotograaf Curacao

bruidsfotoshoot op curacao | trouw fotoshoot curacao

bruidsfotoshoot op curacao

bruidsfotoshoot op curacao | trouw fotoshoot curacao

bruidsfotoshoot op curacao | trouw fotoshoot curacao

bruidsfotoshoot op curacao

bruidsfotoshoot op curacao

bruidsfotoshoot op curacao

bruidsfotoshoot op curacao

bruidsfotoshoot op curacao | trouw fotoshoot curacao

bruids fotoshoot op curacao | trouw fotoshoot curacao

bruidsfotoshoot op curacao

 

3 reacties

 1. Angelique Boomgaarden zegt:

  Hoi

  Vraagje wij gaan volgende week naar Curaçao we zijn net vorige week getrouwd en nu hebben wij het voornemen om onze jurk en pak mee te nemen en foto’s te laten maken op vakantie in onze trouwkleding en nu kwam ik via Google op jouw site en wilde ik even wat info over de mogelijkheden om foto’s te laten maken door jou

 2. Stefan Damoiseaux zegt:

  Hallo Diana,
  Wij zijn Stefan en Shirin en we willen graag trouwen op Curaçao. We hebben eerst op internet gezocht naar info mbt een wedding planner, maar dit plan hebben we al snel naast ons neergelegd (mede door de hoge kosten). Nu hebben we besloten om zelf een aanvraag om te trouwen op Curaçao in te dienen. We willen in het stadhuis trouwen en daarna foto’s maken op een mooie locatie. Ik kwam op jouw website terecht en na het doorlezen zou ik graag willen vragen wat de kosten ongeveer zijn als we jou er als fotograaf bij willen hebben. Ik hoop op een reactie.
  Met vriendelijke groet, Stefan en Shirin

 3. […] Lees hier meer informatie en zie meteen voorbeelden van mijn werk. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *