De mooiste trouwlocatie’s van Curacao

de mooiste trouwlocatie's van curacao

Een droom voor velen. Trouwen op een tropisch eiland. In dit artikel laat ik jullie de mooiste trouwlocatie’s van Curacao zien. Van de mooiste strandjes tot een prachtig landhuis. Allemaal prachtige romantische plekjes waar je elkaar het ja-woord kan geven.

De mooiste trouwlocatie’s van Curacao:

Avila Beach Hotel. 

Hier zijn verschillende mogelijkheden waar je kan trouwen. Van intiem tot groots. Met prachtig uitzicht over het blauwe water en met de voetjes in het zand. Het hotel bevindt zich midden in de stad en is een populaire trouwlocatie. En dat is niet voor niets, want het is echt prachtig. Meer info.

https://www.youtube.com/watch?v=xXXuAcWppik

^^ De ceremonie bij Avila Beach Hotel. Zo romantisch. 

>Blue Bay.

Ook een erg mooi strand. Blue Bay is een groot resort met een eigen strand. Blue Bay komt van de oorspronkelijke naam Blauw Baai en ik hoef je vast niet te vertellen waar die naam vandaan komt.

Kokomo.

Kokomo is een wat kleiner strand maar zeker niet minder mooi. Palmbomen en een mooie pier voor de perfecte trouwfoto’s.

Landhuis Klein Santa Martha.

Even totaal wat anders. Bij trouwen op Curacao denk men vooral aan trouwen op het strand. Maar we hebben meer. Zoals dit prachtige landhuis met een nog mooier uitzicht. Erg mooi plekje.

Mood Beach.

Mood beach ligt op Mambo, maar dit stuk is nooit druk en heeft een rustige wat luxere sfeer. De bar bij het water geeft het ultieme tropische gevoel als je lekker kunt toasten met je voeten in het zand.

Porto Marie. 

Een enorm populair strand, helemaal sinds er varkens op het strand rondlopen. Ook hier heb je een mooie pier voor leuke fotomomentjes.

Karakter.

Buiten de stad, wat meer naar het westen gelegen heb je Coral Estate. Bij de Beachclub daar kun je ook prachtig trouwen. Er is zelfs de mogelijkheid om op de pier te trouwen omringt door de Caribische zee.

2

Lions Dive.

Lions Dive ligt op Mambo en is een populair plekje. En niet voor niets, want het is er zo mooi.

Papagayo.

Op Jan Thiel strand ligt het prachtige hotel Papagayo met een eigen infinity pool op het strand. Als je in Jan Thiel verblijft is dit een erg mooi plekje.

Kranshi.

Kranshi is het gemeentehuis van Curacao en bevindt zich in een mooi monumentaal pand midden in Otrobanda.

mooie trouwlocatie curacao

Cas Abou.

Een van de mooiste stranden van Curacao. Volgens velen DE mooiste. Ook hier kun je trouwen. En wie wil dat nu niet met het prachtig blauwe water en mooi wit zandstrand.

Koko’s. 

Voor als je in Jan Thiel wil trouwen maar liever een rustig plekje wil, ben je bij Koko’s op het juiste adres. Helemaal in de hoek gelegen zit je hier erg rustig en de locatie is behalve rustig ook nog eens super mooi.

 


Dit waren de mooiste trouwlocatie’s van Curacao. Waar zou jij willen trouwen?

Op zoek naar een trouwfotograaf en/of videograaf? Zoek niet verder: Curacao Memories.

1 reactie

  1. […] Als je nog opzoek bent naar mooie trouwlocaties dan kun je hier een kijkje nemen: Trouwlocaties op Curacao. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *