Seaside terrace

seaside terrace Curacao - Restaurant ervaring

Seaside terrace bevind zich op het strand van Marie Pampoen. Dat is tussen Punda en Mambo in.

‘T is dat ik op tripadvisor hierover had gelezen, anders was ik hier nooit gaan eten eerlijk gezegd. Qua uitstraling zijn er wel wat Hippere tenten op Curaçao.

De keuken is een omgebouwde zeecontainer, en daarvoor heb je een terrasje. Ondanks dat het er niet super aantrekkelijk uitziet, heeft het toch wel echt wat. En het uitzicht is heel mooi. Vooral als je tijdens zonsondergang gaat. Ik denk dat juist de simpele uitstraling ook een beetje de kracht is van dit restaurant – en het eten natuurlijk – want er zijn al zoveel hippe tenten op Curacao, dat dit juist uniek is.

De mensen die daar werken zijn allemaal heel erg vriendelijk. En de service is ook super! Toen de zon onder ging en dus de muggen kwamen, zette ze zelfs flesjes antimuggenspray op elke tafel. Die extraatjes zijn gewoon leuk.

Het eten was heerlijk.

Seaside terrace is een vis restaurant, maar er staat ook een vleesgerecht op de kaart voor de niet-viseters. Mijn vriend had voor de kreeft gekozen en ik voor de ‘catch of the day’ lionfish. Had ik nog nooit gehad dus ik was wel benieuwd. Bij de gerechten werd friet of rijst en salade geserveerd.

Beide gerechten waren erg goed. De kreeft was al los gemaakt uit de schaal, wat ik persoonlijk erg fijn vind. En de kreeft was ook heerlijk op smaak gemaakt. De lionfish was gefrituurd en was ook erg lekker. Deze moest ik wel zelf fileren, waar ik helaas niet zo goed in ben haha. Maar oefening baart kunst toch?

De prijs is ook erg goed hier. Dus wil je goed en voor een fijne prijs eten, lekker aan het strand.. Dan kan ik dit restaurant zeker aanbevelen.

Mij zullen ze er in ieder geval vaker zien!

seaside terrace Curacao - Restaurant ervaring

^^ De lionfish en kreeft. Sorry voor de lelijke foto. Ik maak de volgende keer mooiere!

seaside terrace Curacao - Restaurant ervaring

^^ Het terras met het vriendje.

seaside terrace Curacao - Restaurant ervaring

^^ uitzicht vanaf het terras. Zo mooi…

Het zou leuk zijn als jij – mocht je ooit hier gegeten hebben – ook je ervaring achter laat! 

 

2 reacties

  1. Renee zegt:

    Seaside Terrace is een fantastische plek met eerlijk en heerlijk eten! De red snapper is hier de lekkerste van het eiland en kakelvers, aanrader!!

  2. zegt:

    seaside terrade is ook fucking lekker en een top plaatsje! die red snapper van hun is het lekkerste vergeleken bij andere restaurants!!! xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *