Living the good life @ Curacao

mambo beach Curacao

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef.


deze week heb ik weer van alles gedaan. Zelfs dingen opgepakt die ik al veel eerder had moeten oppakken. #trotsopmezelf!

Zo heb ik me ingeschreven bij de sportschool. Ja dat lees je goed. Na 10 maanden heb ik eindelijk weer eens de sportschool van binnen gezien. Was al bijna vergeten hoe die er uitzagen van binnen. En spierpijn dat ik heb gehad! Ik liep erbij als een bejaarde. Auto’s in en uitstappen was een hele uitdaging. Misschien een teken dat ik niet meer zo lang niet moet gaan? Het voelde wel weer lekker hoor om wat minder lui te zijn en wat te bewegen. En het voelde ook goed om gezond te eten. Oké, niet elke dag, maar voor mijn doen heb ik veel thuis gekookt. En gezond ook nog!

Nog iets waar ik trots op ben.. Eindelijk heb ik me weer aangemeld voor lessen Papiamentu. Ooit, in een ver verleden, toen ik hier net op het eiland woonde, heb ik al ooit wat lessen gehad. Maar toen ook weer gestopt. Dus ik spreek de taal nog steeds niet. En eigenlijk vind ik het een beetje slecht dat ik na bijna 2 jaar nog steeds geen Papiamentu spreek. Dus ik ga maar weer een poging wagen.

Dinsdag ben ik ook naar Present You Startup geweest. Ik heb daar de foto’s gemaakt. Maar het was ook interessant wat de pitchers te vertellen hadden. En op wat een ontzettend mooie locatie werd dit evenement gehouden. Bij landhuis Jan Thiel. Echt mooi.

landhuis jan thiel Curacao

Toen ik daar klaar was ben ik nog bij Campo geëindigd. Ik denk dat de meeste mensen wel weten wat dat is, maar zo niet; lees hier. Het was de laatste avond op Curacao van een vriend, en dat moest natuurlijk in stijl afgesloten worden.

Woensdag avond hadden we de Papiamentu les. Daarvoor zijn we nog naar het strand geweest. Even lekker relaxed.

mambo beach Curacao

Verder was ik ook nog naar een Halloween feestje geweest. We hadden allemaal nepbloed gemaakt op onze nek. Zag er echt smerig uit. Net echt. Helaas viel het wel halverwege de avond eraf, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was echt een heel tof feestje. En ook gaaf om te zien hoe iedereen uitgedost was. Wel grappig om te zien dat alle mannen echt eng waren verkleed, en alle vrouwen juist zo sexy mogelijk.

Verder hebben we die dag nog geshopt. Gewoon in Punda. Niet dat er nu heel veel toffe winkels zitten, maar we waren toch goed geslaagd. Vooraf lekker geluncht bij La Boheme. Lekker gezond met veel groente enzo. En na het shoppen zijn we nog de spareribs van op is op gaan eten. Not so healthy, maar wel hopi lekker.

Zondag was echt een super relaxte dag. Overdag hebben we lekker in de loungebanken op Mambo gechilld. Het was echt super slecht weer die dag. Hele dag regen. Maar dat mocht de pret niet drukken. We zaten droog. De drankjes waren lekker. En het gezelschap goed. ‘S avonds zijn we nog sushi gaan eten. Zooo lekker. Ik zou dat echt elke dag kunnen eten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *