Living the good life.

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef.


Hi dushi’s.

Deze week heb ik lekker rustig aan gedaan. Veel gewerkt. Veel genetflixed – is dat eigenlijk een woord? -. Oké, en ook veel in de zon gelegen. Na die vakantie in Nederland was ik nogal wit geworden hè. Dus ik moest natuurlijk wel weer een kleurtje krijgen.

Zo ben ik een dagje naar Blue Bay geweest. Eerst gewerkt natuurlijk en daarna nog even daar op het strand chillen. Daar kwam ik er ook achter dat ik ’s avonds weer papiamentu les had. Dat was ik op een of andere manier even vergeten. Ik had dan natuurlijk ook mijn huiswerk weer eens niet gedaan. Elke week beloven we aan onszelf dat we écht huiswerk gaan maken. Maar in werkelijkheid is een dagje strand of die nieuwe spannende serie op Netflix toch net een tikkeltje belangrijker blijkt elke week weer.

blue bay curacao strand

Soms ga ik ook werken op het strand. Gewoon laptopje mee. Op een loungebank gaan zitten waar wifi is. Een lekker ijskoude Cola Zero erbij. En meer heb ik niet nodig. Elke dag thuis werken is een beetje saai. Op kantoor ga ik alleen maar zitten kletsen, dus krijg ik niet zoveel gedaan. Dus zo af en toe naar het strand om te werken is ideaal. En zeg nou zelf, wie wil er nu niet werken met zo’n uitzicht:

cabana Curacao

Al kom ik tegenwoordig wel steeds meer buiten huis voor werk. De fotoshoots doe ik natuurlijk niet bij mij in de tuin, maar meestal op mooie strandjes of in mooie stukjes natuur. En die zijn meestal ook hartstikke gezellig. En ik kom natuurlijk ook in veel verschillende huizen als ik voor mijn makelaarswerk op pad ga. Ook dat is leuk om te doen. Dus het is niet meer zo dat ik hele dagen achter mijn laptop zit.

Het weekend was weer heerlijk. Eerst een beetje rond gehangen in Sambil. Wat vriendinnen hadden wat spullen nodig. We hebben nog wat foute winter leggings gepast. En toen we waren veranderd in een ijsklontje – want wat staat die airco hoog daar – was het tijd om weer op te warmen in de zon.

sambil Curacao

Ik vind het zo fijn om op een tropisch eiland te wonen. Bijna altijd mooi weer. Je kan dus elk weekend even doen alsof het vakantie is. En waar kan dat nu beter dan aan een mooi strand of tropisch aangelegd zwembad. En laten we er daar nu net genoeg van hebben op Curacao. Die middag kozen we om aan een zwembad te gaan liggen. Soms is geen zand tussen je tenen ook wel fijn.

vriendinnen-curacao

De dag erna was ik even naar m’n oude huisje geweest. Vrienden van mij wonen daar en gaan helaas weg, dus we het huis komt weer te huur. Ik kwam even foto’s maken voor op de website en nog even kletsen. Daarna was het weer tijd om naar het strand te gaan. Eerst wilde ik eigenlijk naar een mooi strandje op Bandabou, maar mn vrienden waren op Mambo. Dus ik toch maar weer die kant opgereden. Was weer een gezellig middagje. Lekker muziekje, lekkere drankjes, en de dag afgesloten met frietjes van Aloha. Heerlijk.

En ik ben weer begonnen met sporten. Dinsdag ochtend half 8 stond Jericette mij weer op te wachten voor een pittige training. Niks rustig aan weer starten, maar meteen volle bak. Dus flinke spierpijn de dagen erna.

sporten Curacao


 

Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *