personal training op Curacao

personal trainer op curacao

Sinds kort ben ik weer begonnen met personal training. Waarom? Omdat het nodig was. Op Curaçao doe je alles met de auto dus als je niet sport beweeg je gewoon vrij weinig.

Waarom personal training? Omdat ik gewoon iemand nodig heb die mij motiveert om ook echt naar de gym te gaan. Ik roep al het hele jaar dat ik weer ga beginnen, maar echt gaan was toch lastiger voor me dan ik dacht. Totdat ik in contact kwam met personal trainer Jericette. Zij heeft me weer die gym in gekregen en traint me nu 2 keer per week. Soms behoorlijk pittig, maar dat moet natuurlijk ook. Ik zie dan ook al zeker resultaat na een aantal weken.

Even kennis maken met Jericette. Geboren op Curacao, maar lang in Nederland gewoond is zij 6 jaar geleden terug gekomen naar Curaçao. Hier heeft zo ook haar liefde voor de sport ontdekt. Na veel tijd in de gym doorgebracht te hebben heeft Jericette besloten zich te richten op fitness en bodybuilding competities. En niet zonder succes. Zo heeft ze een 2e plek op de Nationale Kampioenschappen van Curaçao behaald en 5e in Nederland tijdens de Nederlandse Kampioenschappen. Uiteindelijk heeft ze van haar passie haar beroep kunnen maken, en nu begeleid ze ook andere mensen in de sportschool. Ook is Jericette regelmatig te zien op de lokale televisie met haar sport gerelateerd programma. 

Personal trainer Curacao

Je kan verschillende soorten trainingen bij haar volgen.

Small group trainingen. Je traint dan met 2 of 3 mensen samen en je krijgt intensieve begeleiding. Deze trainingen zijn een combinatie van kracht en conditie. Je doet 4 rondes verschillende oefeningen achter elkaar. Echt killing.

Personal training. Je traint dan alleen samen met Jericette, en krijgt de volledige aandacht. Hier wordt meestal vooral op kracht getraind. Met zwaardere gewichten en meer pauzes tussendoor.

Wedstrijd voorbereiding. Jericette heeft zelf wedstrijden gedaan, dus weet precies hoe je je voor moet bereiden, en kan je daar dus ook goed mee begeleiden op het gebied van voeding, training, posing en tanning.

Online coaching. De ideale uitkomst voor als je zelfstandig wilt trainen of woonachtig bent in het buitenland. Dan huur je namelijk Jericette in als jouw online coach.

Je kan trainen in een sportschool, maar ze kan ook bij je thuis komen, of gewoon lekker in de buitenlucht.

 

Mocht je meer informatie willen dan kun je altijd contact met haar opnemen via Facebook, Instagram, mail: jericettemoniz@gmail.com of telefoon: +59996894224

 

personal trainer op curacao

sporten curacao

1 reactie

  1. Michael Marston zegt:

    Good morning. I googled ‘personal trainer Curacao’ and your page popped up. I’ll be down here for at least another month and am looking to get fit while I’m here. Was just wondering about your process and prices.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *