Curacao 2018

flores suites hotel Curacao

Weekoverzicht – Elke week vind je hier een overzichtje van alle avonturen die ik op Curacao beleef.


Back to normal life. Beetje dan. Was namelijk nog beetje lastig om te starten met het normale leven. Dus af en toe heb ik nog een beetje gedaan alsof ik vakantie had.

Zo ben ik weer eens op een woensdag avond naar Cabana geweest. Ik ging bijna nooit meer omdat ik geen zin heb om op een donderdag gaar te zijn van de avond ervoor. Maar het was leuk om weer eens geweest te zijn. DJ Chuckie kwam draaien, en daar hou ik wel van.

Ik ben ook nog lekker wezen zwemmen deze week. En met zwemmen bedoel ik op een bedje aan het zwembad liggen, en als het te warm wordt even afkoelen in het zwembad.

flores suites hotel Curacao

Deze week hadden we ook de nieuwjaarsborrel van At Home. We gingen varen over het Spaanse Water langs alle mooie villa’s die daar aan het water liggen. Daarna zijn we aangemeerd bij Santa Barbara. Getoast op het nieuwe jaar en lekker gebarbecued. Top personeelsfeestje.

santa-barbara-pier-curacao

Ik ben ook weer snotverkouden en grieperig geworden. Heel vervelend. Vrijdag ben ik dan ook de hele dag thuis gebleven. Donderdag was ik eigenlijk al ziekjes, maar ik wilde het personeelsfeestje niet laten schieten. Maar de vrijdag heb ik wel maar even rustig aan gedaan. Lekker filmpjes kijken in bed.

Zaterdag ben ik samen met een vriendin een andere vriendin op wezen halen op Hato. Ik ken haar van toen ze hier nog woonde, en nu is ze hier op vakantie. Daarna zijn we nog naar Zanzi geweest wat weer als vanouds was. Ook daar was ik al weken niet meer geweest.

Zondag zijn we naar Parasasa beach geweest. Een lokaal strand waar de muziek lekker hard staat. Daarna zijn we nog gaan barbecueën bij vrienden thuis en toen zat het weekend er al weer op.


Hier kan je alle weekoverzichten teruglezen van afgelopen tijd.

Ben je ook van plan om te emigreren naar Curacao?

Lees dan hier alle info over de praktische zaken betreft een emigratie naar Curacao.

2 reacties

  1. Laura zegt:

    Hi eiland meisje. Ik lees je blog al een tijdje. Het valt me op dat je stukjes steeds vaker op een korte samenvatting lijken en het is steeds minder verrassend, als ik eerlijk mag zijn. Misschien leuk om wat meer afwisseling in je week overzichten te brengen? Ik bedoel het positief :)!

  2. Louise zegt:

    Leuk stukje weer! Waar ga je naar zwembad? Koop je dan gewoon een dagkaart of zo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *