De leukste terrasjes van Curacao

lunchen punda curacao

Iets wat ik in Nederland heel vaak deed. En vele met mij aan de drukte op de Nederlandse terrassen te zien als er een klein zonnestraaltje te zien is. Op Curacao doe ik het toch minder, maar af en toe vind ik het toch heerlijk om met een lekker drankje op het terras te genieten van het mooie uitzicht. En om alle voorbijkomende mensen te bekijken uiteraard.

Leuke terrasjes op Curacao:

Punda.

Punda is de plek waar je de meeste terrasjes hebt. Soms is het vrij rustig in de stad, maar als er cruiseschepen zijn leeft de stad helemaal op. Net zoals de donderdag avonden. Er zijn verschillende terrasjes. Zo kun je aan het water zitten waarbij je uitzicht hebt over de pontjesbrug. Iguana Cafe het dat terras. Andere bekende en drukbezochte terrassen zijn Plein Cafe en De Buren. Dit zijn de terrasjes bij de bekende Curacao en Dushi letters. Nog een leuk terrasje in Punda vind ik La Boheme. Daar kun je heerlijke gezonde smoothies en sapjes krijgen.

lunchen punda curacao

Hemingway.

Hier zit je heerlijk aan de helderblauwe zee. lekker in de wind. Elke zondag avond is hier ook livemuziek en gaan veel mensen dansen.

hemingway-curacao-strand

Lagun.

Boven aan het strand heb je La Bahia zitten. Met echt een prachtig uitzicht over de baai. Je kan hier tijdens je stranddagje genieten van een lekkere lunch of een koel drankje. Maar ook in de avond kun je hier eten.

playa lagun Curacao

Klein Santa Martha.

Gelegen in het dorpje Soto vind je landhuis Klein Santa Martha. Je kan hier lekker dineren. Maar ook overdag kun je hier heerlijk vertoeven. Je hebt prachtig uitzicht over de natuur van Bandabou. En mocht je het warm krijgen, er is ook nog een zwembad in de tuin.

landhuis klein santa martha | Curacao

Riffort

Dit oude fort is omgetoverd tot een toeristisch plekje met allerlei winkels, barretjes en restaurants. Er zijn vele terrasjes binnen de muren van het Riffort waar je lekker kan eten of kan genieten van een lekker drankje. Op donderdag, vrijdag en zaterdag avond is er ook nog eens live muziek. Met de grootste drukte op de vrijdag avonden waarop ook veelvuldig gedanst wordt.

riffort-curacao

Blue View Sunset Terrace.

Helemaal op Westpunt gelegen, boven playa Forti. Je hebt hier uitzicht over heel de kustlijn aan die kant van het eiland. Het prachtig blauwe water. En de prijzen vallen hier ook nog eens mee.

playa forti - Westpunt Curacao - stranden Curacao.

 

Welke terrasjes vind jij leuk om te bezoeken?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *