Prive tour op Curacao

prive eiland tours curacao

Wil je alle leuke plekjes op het eiland zien? Heb je geen auto gehuurd, of zin om rond gereden te worden. Nieuwe plekjes te ontdekken en meer over het eiland te weten te komen? Geen zin om met een grote groep of met andere mensen de dag door te brengen? Of heb je gewoon zin in een super gezellige dag met ons, Duo Penotti.

prive eiland tours curacao

Boek dan nu een tour op Curacao met Duo Penotti Eiland Tours.

We komen je ophalen bij je hotel, villa of appartement. En rijden dan langs de mooiste plekjes van Curacao. We hebben een aantal standaard tours die je kunt boeken, maar we kunnen ook speciaal een tour op maat maken voor jou en je gezelschap.

De prijzen van de tours beginnen vanaf 75 euro per persoon . Dit is inclusief awa di lamunchi – een typisch Curacaose drankje – ,een snack en entreekosten van attracties en musea. De tours duren ongeveer 8 uur. Je kan de tour boeken met minimaal 2 personen en maximaal 6 personen.

Wie zijn Duo Penotti?

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Diana en werk al de nodige jaartjes aan deze website over Curacao, en woon ruim 3.5 jaar op Curacao. Door mijn werk en omdat ik het eiland gewoon heel erg mooi vind heb ik al heel veel plekjes bezocht en gezien.

Het andere deel van Duo Penotti is mijn vriend. Ik zal hem ook even voorstellen. Zijn naam is Mike en heeft afwisselend in Nederland en op Curacao gewoond. Hij weet heel veel over het eiland en deelt graag deze info.

Wij willen jullie niet alleen de mooiste plekjes van het eiland laten zien, maar ook van alles over het eiland leren. Niet alleen de meest standaard plekjes laten zien, maar ook de verborgen pareltjes.  We willen graag dat toeristen meer zien dan alleen de toeristenplekjes en nemen jullie dus graag mee op pad om Curacao door onze ogen te zien.

Maak een reservering (check je spambox ook even voor m’n bericht terug, daar willen ze namelijk wel eens belanden):

[ninja_forms id=22]

 

 

1 reactie

  1. […] kan ook met ons mee op tour gaan en we laten je behalve dit, nog veel meer leuke plekjes […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *