Prachtig Curacao ontdekken

Curacao. Een klein eiland. Maar zoveel mooie plekjes. Zoveel dingen om te zien. Zoveel dingen om te doen.

Ik kan zo genieten van dit eiland. Nieuwe plekjes en strandjes ontdekken. Toerist spelen in eigen land. Gewoon in de auto stappen en maar zien waar je uitkomt. Met fotocamera zodat ik ook jou mee kan laten genieten van al dat moois.

Voor de toeristen; via deze website kun je makkelijk een auto huren op Curacao.

De route:

De weg richting de Santa Martha baai. Een tijdje terug hadden we daar al gereden. Per ongeluk, want verdwaald. Toen was het donker, maar ik had een vermoeden dat je vanaf die weg een prachtig uitzicht moest hebben. Dat was dus ook zo. 1 Van de mooiere uitzichten van Curacao.

Als je die weg helemaal uitrijdt kom je bij een strand uit. Een prachtig strand, maar vervallen. Het heeft wel wat. Binnenkort eens terug met mijn bikini en een koelbox vol drank en hapjes. Vanaf het strand kan je via een trap naar boven waar je terecht komt op een verlaten resort. Bizar en zo zonde. Het is echt een prachtige locatie, met het mooiste uitzicht dat je je maar voor kan stellen, maar alles is helemaal vervallen.

Daarna zijn we doorgereden naar het volgende strand. Santa Cruz. Een populair strand onder de lokale bevolking. Ik was hier nog nooit geweest, maar ook dit strand is weer prachtig. Vanuit hier kun je ook met ‘Captain Goodlife’ naar de Blue room.

Onze strand-tocht hebben we afgesloten bij Playa Lagun. Op het terras met prachtig uitzicht over de baai, onder het genot van een heerlijk cocktailtje. 1 Van de vele plekjes waar ik heel graag kom.

Op de weg terug naar huis zijn we nog even gestopt bij landhuis Daniel voor een heerlijk diner.

Wat een dag, wat een leven.

santa martha baai curacao

santa martha baai Curacao

santa martha baai Curacao

verlaten resort santa martha

verlaten resort santa martha curacao

strand curacao

strand santa martha curacao

playa santa martha curacao

Santa Cruz strand curacao

santa cruz Curacao strand

palmbomen curacao

playa lagun Curacao

Papegaai curacao

landhuis daniel curacao restaurant

Disclaimer.

 

Follow

Diana

Praat gezellig mee

8 reacties op “Prachtig Curacao ontdekken

 1. Pingback: Auto huren op Curacao | Goedkoop en betrouwbaar.

 2. ha

  ”prachtig” is overdreven. stranden vol met kutstenen, punda is saai en dood, geen leuke winkels, natuur is er niet, tenzei je van cactussen houd… wss zijn nederlanders snel tevreden omdat ze nog nooit een palmboom hebben gezien ( niet dat die hier veel zijn of wil groeien)

  Mischien moet je ff de rest van de wereld bekijken voordat je dit eiland prachtig noemt.

  Reply
  1. Diana Post author

   Mag ik vragen wat je op een website over Curacao doet als je er zo’n hekel aan hebt? ๐Ÿ™‚

   Reply
 3. Pingback: vrije dagen op Curacao - eiland meisje

 4. Boukje

  Ik ben er nu 4 x geweest maar heb nog lang niet alles bekeken!! En paar weekjes vakantie zijn er ook te kort voor…..moeten we toch maar wat vaker op vakantie haha

  Reply