Matsuri – restaurant review

En ik heb weer een sushi restaurant uitgeprobeerd. De sushi op Curacao is echt wel van goede kwaliteit. Veel beter dan dat ik in Nederland gewend was, al was die ook zeker prima te eten.

Deze keer ben ik naar Matsuri geweest. Dit restaurant zit aan de Schottegatweg Noord.

Mijn ervaring met Matsuri Curacao:

De sfeer:

Het restaurant ziet er mooi uit, en eigenlijk straalt het best wel wat sfeer uit. Maar helaas had ik mijn winterjas niet bij, dus zijn we buiten op het terras gaan zitten. Waarom moet die airco altijd zo ontzettend hoog staan overal? De sfeer buiten is iets minder. Je zit aan een parkeerplaats aan een drukke weg. Ik denk dat als ze het iets meer af zouden schermen dat het een stuk beter zou zijn.

De service:

De service bij Matsuri was goed en vriendelijk. Ondanks dat er maar 1 ander tafeltje zat – we waren vroeg – kwam er toch regelmatig iemand buiten kijken of alles nog naar wens was en of we nog wat drinken wilden bestellen.

Het eten:

Jazeker, nog een restaurant waar je dus echt heerlijke sushi kan eten. We hadden 2 rollen besteld en daarnaast ook nog een pannetje met rijst en teriyaki beef. Dit samen was meer dan genoeg en zowel de sushi als het vleesgerecht smaakten erg goed. De sushi was ook ruim gevuld en het waren heerlijke combinaties.

Je kan hier kiezen uit sushi rollen maar er staan ook wok gerechten en andere typische Aziatische gerechtjes op de kaart.

De prijs:

De prijs is prima. Eigenlijk ligt de prijs van de meeste sushi restaurants vrij dicht bij elkaar, en ik vind de prijs die je voor een rol betaald goed te doen. De meeste rollen bij Matsuri kosten tussen de 25 en 30 gulden per stuk. De overige gerechten tussen de 15 en 30 gulden.

Conclusie:

De sushi is heerlijk, en de medewerkers zijn vriendelijk dus wat dat betreft zeker een aanrader. Ikzelf vind de sfeer in een restaurant ook erg belangrijk, en die vond ik hier helaas iets minder. Althans op het terras. En binnen, waar het er wel leuk uit zag, vond ik het weer veel te koud. Misschien als ze dat zouden veranderen dat ik vaker langs zal komen, want het zit tenslotte op de route naar mijn werk.

De foto’s van Matsuri:

sushi-matsuri-curacao

matsuri restaurant sushi

sushi restaurant curacao - matsuri

 

Hierbij de reviews van alle andere sushi restaurants in Curacao die ik heb uitgeprobeerd:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *