rolling sushi – restaurant review

sushi restaurant Curacao - rolling sushi

Rolling sushi zit aan de Caracasbaaiweg, en zie je gewoon vanaf de weg zitten. Dus makkelijk te vinden! Wij hebben hier laatst op een zaterdag avond gegeten, en ik vond het een aanrader.

Hierbij mijn ervaring met Rolling Sushi:

De sfeer:

Rolling sushi is maar een heel klein restaurant. Ik kreeg ook een beetje het idee dat dit sushi restaurant zich vooral focust op afhaal. Binnen staan enkele tafeltjes en het is fel verlicht. Niet echt gezellig. Maar laat je niet tegenhouden door de eerste aanblik als je binnen komt. Als je doorloopt, kom je op het buiten terras uit. Deze is dan weer erg knus en heeft een gezellige uitstraling. Leuk verlicht en aangekleed. En ook hier geld weer, er zijn maar een paar tafeltjes.

De service:

Wij waren de enige gasten die daar in het restaurant aan het eten waren, dus dan verwacht ik natuurlijk wel top service. En ja hoor, de dame in de bediening was erg vriendelijk en zorgde ervoor dat we niets te kort kwamen. We kregen een belletje waar we op moesten drukken als we haar nodig hadden, en dan was ze er ook binnen enkele seconden. Zo’n belletje kan natuurlijk niet in een chique restaurant, maar voor hier vond ik het echt ideaal. Vooral om dat de bar binnen was en aangezien wij de enige waren, zou het niet fijn zijn als iemand hele tijd daar bij je tafel in de buurt staat haha.

Het eten:

We hebben heerlijke sushi gegeten hier. Het waren echt heerlijke combinaties. Aan 3 rollen hadden we met z’n 2e meer dan genoeg, het zijn echt flinke rollen. Naast de standaard sushi’s, zijn er ook nog een groot aantal speciale rollen.

De prijs:

Tot nu toe is dit de goedkoopste sushi die ik gehad heb op Curaçao. De sushi is lekker en de prijs-kwaliteit verhouding vind ik dan ook zeker goed. De standaard sushi’s zijn zo’n 15 tot 20 gulden per rol, en voor de speciale combinaties ben je tussen de 20 en 26 gulden kwijt. Je hebt hier ook een paar combi deals, dan is het zelfs nog iets goedkoper, en hoef je niet perse hele rollen te bestellen.

Conclusie:

Wat mij betreft echt wel een aanrader. Niet om lang en uitgebreid te tafelen, maar wel om voor een leuke prijs lekkere sushi te eten.

 

sushi restaurant Curacao - rolling sushi

sushi restaurant Curacao - rolling sushi

sushi restaurant Curacao - rolling sushi

sushi restaurant Curacao - rolling sushi

 

Op zoek naar meer restaurant reviews? Die vind je hier.

Heb jij hier ooit gegeten? Laat jouw mening dan achter in de reacties.

 

Hierbij alle andere sushi restaurants die ik heb uitgeprobeerd:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *