BBQ delivery.

barbecue curacao delivery

Er is weer wat nieuws op het eiland. En ook nog iets super lekkers. Wij hebben het al uit mogen proberen. De barbecue pakketen van Alex Barbecue Delivery. Hij levert echt heerlijk eten, wat je zelf thuis – of op het strand natuurlijk – kan grillen op de barbeque

9

Het is niet zomaar vlees wat je zelf in de winkel kan halen maar echt op een bijzondere manier klaargemaakt. En ook nog eens heel leuk gepresenteerd, het oog wil ook wat natuurlijk. Bijzondere smaakcombinaties en ingredienten die je zelf niet zomaar zou bedenken.

bbq delivery curacao

Zoals deze garnalen met meloen. Echt heerlijk gekruid en iets wat ik zelf nooit bedacht zou hebben. De kip was super mals. En de 2 dagen gepekelde buikspek was echt super lekker. De steak was ook heerlijk gemarineerd met lekker veel verse knoflook.

12

We kregen er ook 3 heerlijke salades bij waaronder deze aardappelsalade met bacon en augurk. verfrissend lekker.

barbecue huren curacao

Wat vooral super handig is, is dat je zelf helemaal niets hoeft te doen. Behalve wat wijn inslaan dan.. Maar voor de rest zit er alles bij. van sausjes, kruidenboter, brood, verschillende vleessoorten, salades, alles helemaal compleet. Ideaal als je geen zin hebt om zelf alles voor te bereiden en echt iets speciaals wil. Ook super leuk voor feestjes zoals verjaardagen of bedrijfsfeestjes.

Dus bij deze weer een tip van eiland-meisje: alex bbq delivery.

Wij hebben heerlijk gegeten met ons 4tjes en ga dit zeker vaker doen. Echt super lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *