Origami sushi

Origami sushi zit op de boulevard bij Mambo. Ik vind dat je hier echt heel leuk zit. Vooral in het weekend als het druk is op het strand bij alle verschillende strandtenten en happy hours. Je hebt mooi uitzicht en je hoort overal de muziek. Ik hou hier heel erg van. Als je juist van rustig eten houdt is dit misschien niet helemaal jouw plekje. Alhoewel, door de weeks is het hier wel lekker rustig.

De service is niet slecht, maar ook niets bijzonders. We hebben hier 3 keer gegeten en 1 keer moesten we heel lang op onze sushi wachten. We hadden echt 2 keer gevraagd waar het bleef en ze zeiden steeds dat het kwam. Uiteindelijk kwamen ze toch excuses maken en een drankje aanbieden omdat het wel echt heel lang duurde. Ik vind het niet erg om even te moeten wachten, maar anderhalf uur vind ik toch erg overdreven. Er bleek een sushi chef afwezig te zijn waardoor het zo lang duurde allemaal.

De andere 2 keren dat we er waren eten ging wel alles goed en hoefden we niet zo lang te wachten.

De sushi is heerlijk. Lekkerder dan ik in Nederland ooit gehad heb. Er zijn veel bijzondere combinaties die ik nog nooit geproefd had. Zo wordt er ook veel gebruik gemaakt van fruit in de sushi. Mijn favoriet is met garnaal en bakbanaan. Lijkt raar bakbanaan op sushi, maar het is echt heel lekker! Naast deze aparte combinaties hebben ze ook gewoon de traditionele sushi’s. En je kan ook zo’n sushiboot bestellen met allemaal verschillende soorten.

Naast sushi staan er ook nog een aantal andere gerechtjes op de kaart zoals salades, sashimi en tempura garnalen.

De prijzen zijn prima. Zeker voor wat je krijgt. Je betaald gemiddeld zo’n 25 gulden per rol, maar deze zijn wel erg goed gevuld en er zitten ook verschillende toppings op. De rollen zijn behoorlijk groot. Wij bestelden met z’n 2e 3 rollen en hadden daar ruim voldoende aan.

Origami deelt het terras met het Green House, een restaurant met een Mediterraans tintje. De restaurants horen bij elkaar en je kan dan ook van beide kaarten bestellen. Vooral handig als jij sushi wil eten maar je gezelschap liever niet.

Origami sushi Curaçao – De foto’s.

origami sushi restaurant curacao

origami sushi restaurant curacao

origami sushi restaurant curacao

^^ hier zie je een beetje van de omgeving en mij voor de eerste keer met stokjes eten.

sorry voor de slechte kwaliteit foto’s… Iphone…

Heb jij hier al ooit gegeten, laat dan gerust jouw ervaring achter hieronder in de reacties! 

Ga naar alle restaurant reviews.

Follow

Diana

Praat gezellig mee

8 reacties op “Origami sushi

  1. Pingback: Verjaardag vieren op Curacao | wonen op Curacao.

  2. Pingback: Matsuri Curacao sushi - restaurant review / ervaring

  3. Pingback: Rolling sushi Curacao - restaurant ervaring / review

  4. Pingback: Sushi restaurant Curacao - Ema Tei - review / ervaring

  5. Pingback: Kerst en nieuwjaar vieren in Curacao - eiland meisje

  6. Sabine

    Hier in Colombia eten we heel vaak sushi. Als vegetariër is sushi eten in Nederland niet iets heel bijzonders, maar hier wel. Want ook hier stoppen ze er van alles in, van banaan tot mango en allerlei groenten. Heerlijk!

    Reply