De leukste beach restaurants.

beste restaurant van Curacao - Baoase

Dineren op het strand. Aan de Caribische zee. Met de voetjes in het zand, het geluid van het water en de wapperende palmbladeren op de achtergrond. Wat wil je nog meer.

De leukste beach restaurants van Curacao.

Baoase.

Heerlijk culinair genieten op een van de mooiste stukjes van Curacao. Oké, er hangt een behoorlijk prijskaartje aan, maar ik vind het ’t meer dan waard. De bediening is ontzettend goed, Het eten erg lekker, en je zit op een prachtige locatie. Alles klopt gewoon.

beste restaurant van Curacao - Baoase

Sea side terrace.

Dit restaurant zit op het strand van Marie Pampoen. Het is een heel simpel restaurant, wat gemaakt is in een oude zeecontainer, met daarbuiten een klein terrasje. Maar het eten is heerlijk, de service top, en je hebt hier een van de mooiste zonsondergangen van het eiland.

seaside terrace Curacao - Restaurant ervaring

Zest.

Een fijn restaurant op Jan Thiel Beach. Je zit hier prachtig aan het strand, het eten is erg goed, en ook de bediening is goed. Je vindt hier wat luxere gerechten op de kaart. Daarnaast heb je ook nog het Zest beach restaurant. Hier zit je aan picknicktafels op het strand, en kun je wat simpelere gerechten bestellen.

zonsondergang bij jan thiel beach

Madero.

Een culinair hoogstandje. Bijzondere en erg lekkere gerechten bij het prachtige restaurant Madero. Je zit hier aan hun mooie zwembad en het strand van Mambo Beach Boulevard.

madero restaurant bij mambo beach Curacao

Hemingway.

Met de voetjes in het zand genieten van de lekkere maaltijden van Hemingway. Normale gerechten en goede service. Dit restaurant zit op Mambo beach en ligt meteen aan het ontzettend heldere water van de Caribische zee.

stranden curacao

Pirates Bay.

Een mooie strandtent op het gelijknamige strand. Je kan in het restaurant zitten, maar ook met de voetjes in het zand. De mooie verlichting maakt het plaatje compleet. Op de kaart staan wat simpelere gerechten maar het smaakt prima.

pirates-bay-curacao

 

Hier vind je een uitgebreid overzicht van de leukste restaurants van Curacao.

Wat is jouw favoriete beach restaurant op Curacao?

 

2 reacties

  1. zegt:

    Karakter!!! En Zest vond ik ook erg fijn, eten is heel goed daar.

  2. zegt:

    Hey Diana, wat een mooie lokaties. Wat een droom foto’s erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *