Fotoshoot op Curacao

fotoshoot op Curacao

Een vakantie naar Curacao is hartstikke leuk en hoe geweldig zou het zijn om een fotoshoot op Curacao te doen, zodat je altijd een mooie herinnering hebt aan je vakantie. Zodat je jaren later nog terug kunt kijken en herinneringen kunt ophalen.

Curacao heeft ontzettend veel leuke plekjes om een fotoshoot te houden. Wat dacht je van alle mooie stranden die we hier hebben. Dat prachtige blauwe water op de achtergrond. Palmbomen, wit zand en de zon die in het water schittert. Een strand shoot is dan ook het meest populair. Maar er zijn ook heel veel andere opties. Wat dacht je van kleurrijk Pietermaai? Die gekleurde huisjes zijn geweldig als achtergrond.

Mocht je het wat relaxter willen, en de deur niet uit willen, dan kan ik ook naar je hotel komen. De meeste hotels zijn hartstikke geschikt voor een fotoshoot met de prachtige tuinen en zwembaden.

Of je wil eens iets anders dan een standaard strand shoot, dan kunnen we ook ergens de natuur ingaan. Tussen de cactussen en zand. Klinkt minder aantrekkelijk maar het resultaat van de foto’s gaat heel mooi worden.

Mocht je een wat┬áuitgebreidere shoot willen en de meest mooie verborgen plekjes van Curacao willen zien.. Dan kunnen we ook een tripje over het eiland maken waarbij ik jullie de verborgen – maar zeker niet minder mooie – kant van Curacao laat zien. Op al die mooie locaties houden we dan ook een fotoshoot.

Prijzen beginnen al vanaf 175 gulden. Hier vind je een overzicht van de kosten van een fotoshoot op Curacao.

Voorbeelden van fotoshoots.

Check ook mijn Facebookpage.

Wil je een afspraak inplannen of heb je vragen, neem dan even contact met mij op via Facebook of mijn contactpagina.

30

fotoshoot curacao

5

32

1

10

familie fotoshoot curacao

 

1 reactie

 1. Lianne Russens zegt:

  Beste Diana,
  4 augustus 2018 komen wij met het gezin naar Cura├žao voor 12 dagen.
  Graag zou ik een fotoshoot willen laten maken van 12 foto’s op het strand.
  Is dat mogelijk in boven genoemde periode.
  Met vriendelijke groet,
  Lianne Russens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *