quad tour

Een dagje ‘fun in the sun’. Daar had ik wel zin in.

Voordat we vertrokken kregen we eerst veiligheidsinstructies en uitleg over de quads van ome Harry – De tour guide -.

En daar gingen we dan. Eerst nog over de normale weg, maar al snel kwamen we aan bij de Hato vlakte. Over kuilen en gaten hobbelden we verder. Hier en daar stopten we en vertelde ome Harry een informatief verhaaltje. Zo weet ik nu weer meer over Hato, alles over over de grotten bij de Hato vlakte, en weet ik waar ik de zee kan verlaten mocht ik ooit aan de noord-kant van Curacao in de zee worden gedumpt. Altijd handig.

De lunchpauze was bij playa Daaibooi, een prachtig strand, met water in 50 tinten blauw en de beste friet van het eiland. Toen we onze buikjes weer vol hadden zijn we verder gereden. Soms over de normale weg, soms over een iets minder normale weg. Oftewel off-road. Lekker een beetje door de modder scheuren.

Verder stond nog op het programma; flamingo’s spotten, een stop bij landhuis Jan Kok, prachtige uitzichten en diverse baaitjes, en we zijn ook nog bij een lokaal souvenir kraampje gestopt, en verschillende sneks voor een lekker drankje.

Bedankt MBG Curacao, ik heb echt een geweldige dag gehad. Plekjes gezien waar ik normaal nooit zou komen, en genoten van de verhalen van ome Harry. En uiteraard ook van de medicine drinks achteraf.

Ik kan deze quad tour van MBG Curacao zeker aanbevelen.

Foto’s van de quad tour.

quad-tour

quad-tour-mbg

landhuis-jan-kok-curacao

noord-kust-curacao

quad-tour-curacao-hato-vlakte

quad-tour-curacao

 

Nog veel meer activiteiten die je kan doen op Curacao.

 

2 reacties

  1. […] Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan. Als je dan ook daadwerkelijk reserveert, krijg je ook nog eens een mooie korting op een quadtour. […]

  2. zegt:

    Tof filmpje en leuke foto’s! Echt stoer jullie 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *