Beach-hoppen Curacao

cas abou Curacao

1 Van de leukste dingen om te doen op Curacao. Lekker beach hoppen. Verschillende mooie stranden op Curacao bezoeken. Want er is meer te zien dan alleen het strand bij je hotel of resort. Als je hier op vakantie bent, kun je nooit alle stranden bezoeken. Daarvoor zijn het er te veel. Maar sommige zou je echt niet over moeten slaan. Dus huur een auto, of app/mail mij zodat je met ons mee kan, en ga een dagje beach-hopppen.

Info over auto huren.

Info over tourtjes met ons.

Beach hoppen op Curacao:

Als je ongeveer 1 a anderhalf uurtje blijft op elk strand is dit makkelijk te doen op 1 dag.

Cas Abou. 

Een prachtig wit zandstrand met her en der een palmboompje en helder blauw water. Gewoon een heerlijk strand. Op dit strand zijn voldoende faciliteiten aanwezig zoals strandstoeltjes en een restaurant.

cas abou Curacao

Playa Lagun. 

Ook hier zijn vrijwel alle faciliteiten aanwezig. Het strand is een stuk kleiner, maar geeft wel een hele knusse uitstraling. Vaak is het lekker rustig en al snorkelend heb je kans om schildpadden tegen te komen.

lagun beach Curacao

Grote Knip.

1 Van de bekendste stranden van Curacao. Als je gaat beach hoppen kan Grote knip absoluut niet ontbreken. Nergens is het water zo blauw als hier. Als je zwemt in het Caribische zeewater dan lijkt het net alsof je in een zwembad zwemt, zo helder. Strandbedjes zijn aanwezig en er is ook een kleine snek.

grote knip curacao - mooie stranden curacao

Playa Guepi. 

In tegenstelling tot de andere stranden is op playa Guepi niets aanwezig. Behalve de natuur op haar mooist. Een prachtig verlaten strandje waar de kans groot is dat je deze helemaal voor jezelf hebt. Het is wat lastig om hier te komen, maar het absoluut waard.

playa Guepi | Strand Curacao

Deze dag is prima zelf te doen als je een auto huurt, Maar mocht je liever met mij op tour willen. Of heb je geen auto gehuurd en wil je toch wat meer zien dan alleen het strand bij je resort? Ga dan een dagje met mij op tour en ik laat nog wat extra mooie plekjes zien.

Info over de tour; Beach hoppen op Curacao.

Kosten: 299 Euro.

Inclusief: entreegelden, awa di lamunchi de gehele dag, een snack en achteraf krijg je een videoclip van deze dag OF een standaard fotoshoot.

Aantal personen: 1 tot 4 personen. En altijd alleen met uw eigen gezelschap. Mocht je met een grote groep zijn en zelf ook een auto hebben, dan kunnen we vast iets regelen om met z’n allen te gaan.

Exclusief: Lunch en andere drankjes indien gewenst.

Lunch: We lunchen in een restaurantje met geweldig mooi uitzicht. Je kan er lokale gerechten bestellen maar ook bijvoorbeeld een burger of kipsaté.

Mooie herinnering van je vakantie: De gehele dag worden er stukjes gefilmd en achteraf wordt dit gemonteerd tot een mooie videoclip. Dit kan hoe jij het wil. Wil je zelf veel in beeld samen met je gezin, partner, vriendin.. Dat kan. Wil je vooral veel de omgeving in beeld.. is ook mogelijk. Net wat je mooi vind en/of prettig bij voelt.

Liever een fotoshoot? Is ook mogelijk ipv een filmpje. Of allebei kan natuurlijk ook. Vraag naar de mogelijkheden.

Begintijd: om 9 uur of 10 uur.

Duur van de tour:   6 à 8 uur.

Boeken:

App naar +5999 676 3840 of +5999 5172664 of stuur een mailtje naar info@eiland-meisje.nl (check je spambox voor een berichtje terug), of via Facebook. 

Voorbeeld filmpje:

Over mij:

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Diana en werk al de nodige jaartjes aan deze website over Curacao, en woon alweer 5,5 jaar op Curacao. Door mijn werk en omdat ik het eiland gewoon heel erg mooi vind heb ik al heel veel plekjes bezocht en gezien. Naast mijn werk aan de website ben ik fotograaf en maak ik korte video’s. Om iets unieks te kunnen aanbieden wilde ik deze 2 passie’s combineren.

Ik wil jullie niet alleen de mooiste plekjes van het eiland laten zien, maar ook van alles over het eiland leren. Niet alleen de meest standaard plekjes laten zien, maar ook de verborgen pareltjes. Ik wil graag dat toeristen meer zien dan alleen de toeristenplekjes en neem jullie dus graag mee op pad om Curacao door mijn ogen te zien. En dat leg ik graag vast zodat jij daar nog lang van kan nagenieten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *