Naar Klein Curacao met Breeze Boattrips

klein curacao

Laatst ben ik naar Klein Curacao geweest. Een klein onbewoond eilandje vlak bij Curacao.

We gingen met Breeze boat trips. Dit is een wat kleinere boot waardoor je dus ook met een kleiner gezelschap bent. De opstap plaats is in de haven aan het Spaanse Water. Eenmaal aan boord wordt er eerst een briefing gegeven en daarna kun je ontbijten met broodjes en wraps en een kopje thee of koffie.

klein curacao boot trip

Het begin van de tocht naar Klein Curacao is nog rustig, maar als je eenmaal voorbij het Spaanse water bent en de open zee opgaat wordt het een stuk wilder. Er is dus ook best wel een kans dat je zeeziek wordt tijdens de tocht naar klein Curacao. Je kan bovenin bij de kapitein gaan zitten of onder op de boot. Er is meer dan genoeg ruimte.

Na zo’n anderhalf uurtje varen kom je aan bij klein Curacao. Het water is echt zo ontzettend mooi helder en blauw.

klein curacao boot trip

Helaas was het in de ochtend niet zo’n mooi weer. Het heeft een paar keer geregend, waaronder 1 keer ontzettend hard. Met z’n allen stonden we te schuilen onder een palapa die vol gaten zat. Dat was dus koud en nat. gelukkig werd het ’s middags wel heerlijk weer.

klein curacao boot trip

Rond de middag zijn we allemaal terug naar de boot gegaan waar een heerlijke barbecue lunch op ons stond te wachten. Daarna hadden mn vriendin en ik niet zo’n zin meer om terug naar klein Curacao te gaan, dus we hebben de rest van de middag op de boot doorgebracht onder het genot van een lekker koud biertje.

Tijdens de lunch komt er altijd een schildpad even gedag zeggen. En eten halen. Deze wordt namelijk altijd gevoerd waardoor deze elke keer weer terug komt naar de boot. Ik heb hem natuurlijk ook even gevoerd.

klein curacao boot trip

Het was een heerlijke dag en ik heb er echt van genoten.

Wil jij ook een dagje naar Klein Curacao met Breeze Boat Trips?

Reserveer hier alvast een plekje op de boot.

Het voordeel van nu al reserveren is dat je zeker een plekje hebt op de dag dat je wil gaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *