Landhuis Klein Santa Martha – restaurant review

restaurant landhuis klein santa martha Curacao - Ervaring / review

Veel goede verhalen. Over het eten, het landhuis en dat prachtige uitzicht. Dus dan moet ik het zelf ook eens proeven. Kijken of de verhalen over landhuis Klein Santa Martha waar zijn.

Mijn ervaring met landhuis Klein Santa Martha:

Het restaurant ligt in Soto, een klein dorpje in het westen van Curacao. Wij waren gigantisch verdwaald, maar het restaurant zit gewoon aan de ‘grote’ weg. Dus eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk te vinden.

De sfeer:

Het landhuis is werkelijk prachtig. Aan de voorkant heb je een terras waar je een geweldig uitzicht hebt. Heb ik me laten vertellen, want toen wij eindelijk het landhuis gevonden hadden was het al lang donker. Het terras ziet er ook gezellig uit en je zit er heerlijk.

De service:

Die is perfect. De bediening was erg vriendelijk, gezellig, maar ook professioneel. Ze geven veel aandacht aan je, zorgen dat alles naar wens is en dat op een leuke manier. Complimenten aan de bediening.

Het eten:

Je kan los van de kaart bestellen of kiezen voor een verrassingsmenu. Wij hadden gekozen voor het 3 gangen verrassingsmenu die zeker in smaak viel. Als voorgerecht kregen we tonijn sashimi. Ik moet zeggen dat ik het wel een beetje simpel gerecht vind voor in een verrassingsmenu, maar de tonijn was goed vers en van perfecte kwaliteit. En ik hou van tonijn, dus ook al was het wat simpel, ik vond het erg lekker. Als hoofdgerecht kregen we kabeljauw. Deze werd geserveerd met een heerlijk sausje, wat groente en aardappel gratin. Ook erg lekker. Het toetje.. tja daar weet ik niet echt wat ik daar van moet vinden. Het was een soort van puree van rood fruit met muesli. Het was wel lekker, maar ik vond het meer iets voor een ontbijt dan als nagerecht.

De prijs:

De hoofdgerechten liggen gemiddeld rond de 45 gulden en de voor en nagerechten rond de 20 gulden. Het 3 gangen verrassingsmenu kost 65 gulden. En je hebt ook nog een 5 gangen verrassingsmenu, die kost je 125 gulden. Voor de 3 gangen die wij hebben gehad vond ik het een hele eerlijke prijs. Wat dat betreft kan ik dan ook zeggen dat de prijs / kwaliteit verhouding goed is.

Conclusie:

Wil je eens in een landhuis dineren? Goed eten en een goede service? Dan kan ik landhuis Klein Santa Martha zeker aanbevelen. Ik ga zeker nog eens terug, maar dan wat eerder, zodat ik ook nog van het uitzicht kan genieten.

Je kan hier ook terecht voor ontbijt en lunch.

Foto’s van Klein Santa Martha:

restaurant landhuis klein santa martha Curacao - Ervaring / review

restaurant landhuis klein santa martha Curacao - Ervaring / review

restaurant landhuis klein santa martha Curacao - Ervaring / review

 

Op zoek naar meer restaurant reviews?

Heb jij hier ooit gegeten? Laat jouw mening dan achter in de reacties.

 

1 reactie

  1. […] 2e stop was in het volgende dorpje, Soto genaamd. We zijn een drankje wezen drinken bij landhuis Klein Santa Martha. Je hebt hier echt een geweldig uitzicht over de prachtige natuur van Curacao. Aan de voorzijde zie […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *