Madero – restaurant review

madero restaurant bij mambo beach Curacao

Madero – eigenlijk beter bekend als ‘de nieuwe Mambo’ – is een heerlijk plekje. Ik kom er best vaak. Meestal om een drankje te doen. En soms om daar te bloggen. Maar stiekem was ik ook best wel nieuwsgierig naar het diner. Je hoort er nooit iets over, maar het ziet er altijd zo mooi uit daar bij het restaurant. Dus tijdens restaurant week hadden we een tafeltje gereserveerd om het restaurant van Madero eens uit te proberen. Dit was zo goed bevallen dat we 2 weken later nog eens terug zijn gegaan.

De sfeer.

Madero is een hippe beachclub en de aankleding vind ik erg mooi. Je zit op een terras aan een zwembad met daarachter het strand. Eigenlijk gewoon de perfecte setting.

De service.

De service bij Madero vind ik een van de betere van het eiland. De bediening is vriendelijk. Hebben verstand van wat ze schenken en serveren. Zijn er altijd op tijd bij, en zorgen gewoon dat alles naar wens is.

Wat ook leuk is, is dat ze sommige gerechtjes op je bord afmaken, door er daar pas een saus of soep over te gieten.

Het eten.

Ik vond het beide keren echt heel erg lekker. De kok is erg creatief met de gerechten. Wat er voor zorgt dat er heerlijke smaakcombinaties zijn. Wat ik ook erg leuk vind, is dat er veel gerechten op de kaart staan waarbij verschillende bereidingen van een bepaalde vlees/vis zijn gemaakt. Zo heb je een erg divers gerecht.

Madero is geen restaurant waar je een gigantische lap vlees op je bord moet verwachten, maar wel heerlijke verfijnde gerechten.

Ook de wijnen zijn erg lekker.

De prijs.

Als je hier gaat eten ben je best wel wat geld kwijt, maar ik moet zeggen dat je dan ook echt een avondje uit hebt, met de nodige drankjes. De prijs is het naar mijn mening ook zeker waard.

Hoofdgerechten liggen tussen de 45 en 60 gulden. De voor en na gerechten kosten tussen de 20 en 30 gulden.

De eerste keer waren we tijdens restaurantweek, en toen betaalden we 55 gulden voor een 3 gangen diner. En wat ze voor die prijs neergezet hadden was echt heel goed.

Conclusie.

Ik vind Madero echt een prachtige beach club. Waar je lekker kan zitten, maar ook heerlijk kan dineren. Madero is gewoon echt een goed restaurant wat ik dan ook zeker iedereen zal aanraden.

 

Foto’s van Madero:

madero restaurant bij mambo beach Curacao

madero restaurant bij mambo beach Curacao

madero restaurant bij mambo beach Curacao

madero restaurant bij mambo beach Curacao

 

Op zoek naar meer restaurant reviews?

Heb jij hier ooit gegeten? Laat jouw mening dan achter in de reacties.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *