Funky Friet

Lekkerste frietzaak van Curacao

Curacao heeft een nieuwe frietzaak, en deze is erg lekker. Tijd voor een review dus. Funky Friet zit midden in Salina dus lekker centraal.

De sfeer.

Het is leuk en modern ingericht en de bar is mooi verlicht. Zeker voor een friettent heeft het echt wel een leuke sfeer. Je kan binnen zitten en buiten. Buiten zit je wel aan een drukke weg, dus ik zit hier liever binnen.

De service.

je kan zelf je eten bestellen bij de kassa en meteen afrekenen. Daarna kun je gaan zitten en wordt het eten naar je toegebracht. Het eten wordt geserveerd op borden in plaats van wegwerpbakjes. Ook drankjes worden gewoon in glas geserveerd. vind ik wel een pluspunt.

Het eten.

hopi lekker. Echt lekkere frietjes en snacks. Vooral de viandel speciaal.

Naast de normale snacks hebben ze hier ook veel specials. Loaded fries. Ik heb deze allemaal geprobeerd en ze zijn allemaal lekker. Mijn favoriet is de tonijn. Echt heel lekker.

Je kan hier ook terecht voor lunch, en een broodje bestellen in plaats van frietjes. Al kun je natuurlijk ook gewoon frietjes eten bij de lunch. Dat zou ik doen namelijk.

De prijs.

de specials zijn tussen de 15 en 24 gulden. Een goede prijs, want het is ook een complete maaltijd. De snacks en frietjes zijn ook goed geprijsd, vergeleken met andere frietzaken op het eiland.

Conclusie:

Gelukkig zit het niet om de hoek van waar ik woon, anders zou ik er veel te vaak komen. Ik hou van frietjes en hier zijn ze erg lekker.

Aanrader! De lekkerste frietzaak van Curacao

2 reacties

  1. Boukje zegt:

    Ja, ik zag wel foto’s bij je voorbij komen! Als we weer op het eiland zijn gaan we deze zeker even bezoeken. Ben dol op patat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *