Eiland tour – slavernij verleden

eiland tour Curacao -slavernij verleden | privé tour.

Tijdens deze tour kom je alles te weten over het gruwelijke slavernij verleden. We bezoeken verschillende musea en gaan de Tula monumenten langs. Tula was een slaaf die de grootste opstand in de slavernij verleden aanvoerde, en wordt gezien als een held. Mede dankzij hem is de slavernij op Curacao afgeschaft. Om er een niet al te zware dag van te maken combineren we dit met wat mooie plekjes en een lekkere Curacaose picknick.

Wat krijg je allemaal te zien tijdens deze eiland tour op Curacao:

  • Alle¬†monumenten van Tula – 7 stuks.
  • Het Tula museum.
  • Grote Knip.
  • Een lunch in een restaurant met mooi uitzicht.
  • Wandeling door de natuur.
  • De flamingo’s.
  • Porto Marie.
  • Museum over hoe de slaven vroeger leefden.

Kosten: 299 Euro.

Inclusief: entreegelden, awa di lamunchi de gehele dag, een snack en de leukste gidsen van het eiland. En achteraf krijg je een videoclip van deze dag. Je mag ook de videoclip inruilen voor een standaard fotoshoot.

Aantal personen:¬†1 tot 4 personen. En altijd alleen met uw eigen gezelschap. Mocht je met een grotere groep zijn en zelf ook een auto hebben, dan kunnen¬†we vast iets regelen om met z’n allen te gaan.

Exclusief: Lunch en andere drankjes indien gewenst.

Lunch: We lunchen in een restaurantje met geweldig mooi uitzicht. Je kan er lokale gerechten bestellen maar ook bijvoorbeeld een burger of kipsaté.

Mooie herinnering van je vakantie: De gehele dag worden er stukjes gefilmd en achteraf wordt dit gemonteerd tot een mooie videoclip. Dit kan hoe jij het wil. Wil je zelf veel in beeld samen met je gezin, partner, vriendin.. Dat kan. Wil je vooral veel de omgeving in beeld.. is ook mogelijk. Net wat je mooi vind en/of prettig bij voelt.

Liever een fotoshoot? Is ook mogelijk ipv een filmpje. Of allebei kan natuurlijk ook. Vraag naar de mogelijkheden.

Begintijd: om 9 uur of 10 uur.

Duur van de tour:  7 à 8 uur.

Boeken:

App naar +5999 676 3840 of +5999 5172664 of stuur een mailtje naar info@eiland-meisje.nl (check je spambox voor een berichtje terug), of via Facebook. 

Voorbeeld van een videoclip:

Over Duo penotti Eiland Tours:

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Diana en werk al de nodige jaartjes aan deze website over Curacao, en woon ruim 3.5 jaar op Curacao. Door mijn werk en omdat ik het eiland gewoon heel erg mooi vind heb ik al heel veel plekjes bezocht en gezien.

Het andere deel van Duo Penotti is mijn vriend. Ik zal hem ook even voorstellen. Zijn naam is Mike en heeft afwisselend in Nederland en op Curacao gewoond. Hij weet heel veel over het eiland en deelt graag deze info.

Wij willen jullie niet alleen de mooiste plekjes van het eiland laten zien, maar ook van alles over het eiland leren. Niet alleen de meest standaard plekjes laten zien, maar ook de verborgen pareltjes.  We willen graag dat toeristen meer zien dan alleen de toeristenplekjes en nemen jullie dus graag mee op pad om Curacao door onze ogen te zien.

Sfeerimpressie van deze eiland tour:

eiland tour Curacao -slavernij verleden | privé tour.

eiland tour Curacao -slavernij verleden | privé tour.

eiland tour Curacao -slavernij verleden | privé tour.

flamingo's Curacao

Playa Santa Cruz | strand Curacao

strand curacao porto marie

 

1 reactie

  1. […] Wij bieden ook prive tourtjes aan waaronder 1 die geheel gericht is op dit verhaal. En dat afgewisseld met mooie plekjes, zodat het niet een al te zware dag wordt. Meer info.¬† […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *