Rozendaels

In de Penstraat heb je een heel gezellig pleintje zitten met restaurants en barretjes. Tegenwoordig zit daar ook Rozendaels. Grote kans dat je het restaurant al kent, want het bestaat al een lange tijd, maar zat voorheen op een andere locatie. Ik heb ook al eens eerder een review geplaatst (6 jaar geleden), maar het is tijd voor een nieuwe.

De sfeer.

Rozendaels zit in een artdeco pand wat geheel gerestaureerd is. Als je aan komt lopen zie je al hoe gezellig het terras eruit ziet. Veel tropische planten en lichtjes. Er is aan de details gedacht, dat zie je overal terug. Je zit hier rustig maar toch gezellig.

Je kan ook binnen zitten, ziet er ook mooi uit, maar de tuin is toch wel echt top hoor. Ik zou een plekje buiten kiezen.

De service.

1 ding waar Rozendeals vooral bekend om staat is de altijd uitstekende service. Het was de 1e keer dat ik op de nieuwe locatie kwam, maar op de oude locatie ben ik verschillende keren wezen eten. De service is altijd goed. Vriendelijk, gastvrij en altijd in de gaten hebben wanneer je nog iets wil of nodig hebt.

Het eten.

Ook dit is altijd in orde. het eten is heerlijk hier. We hebben 3 gangen genomen. Ik had vooraf de tonijn die heerlijk vers was. Als hoofdgerecht een tournedos die perfect gebakken was en lekker mals. Ik had nog een klein plekje over voor een dessert en koos voor de key lime pie. Een heerlijke afsluiter.

Je hebt hier naast de verschillende klassiekers, ook veel keuze uit lokale gerechten.

De prijs.

Vergeleken met andere restaurants op goede locaties en vergelijkbare kwaliteit is Rozendaels eigenlijk best wel aan de goedkope kant. Ik kan dan ook niks anders zeggen dat de prijs-kwaliteit verhouding top is.

Conclusie:

Heerlijk plekje. Al vanaf het begin dat ik hier woon behoort Rozendaels tot mijn favorieten. 6 jaar geleden raadde ik het restaurant al aan, en dat doe ik nu dus weer.

ook leuk als je dus eens lokaal wil eten maar wel echt in restaurant sfeer.

voor het menu kun je op de website terecht.

De foto’s:

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *