Weekoverzicht

grote knip curacao

Welkom bij weer een week overzicht. Helaas heb ik niet de tijd om elke week iets te plaatsen, dus ook deze keer voegen we weer de laatste weken samen. Lees hier mijn avonturen van afgelopen weken.

20200305_114410

Begin maart was er nog niks aan het handje. Mike en ik hebben die dag heerlijk bij het zwembad van Koraal gelegen. Eventjes samen genieten. Laatste weken hadden we hard gewerkt en weinig vrije tijd gehad.

20200305_140353

We hadden daar ook heerlijk geluncht. Carpaccio, tuna en zoete aardappelfrietjes. Even onszelf verwennen. Is ook af en toe nodig

20200305_133144

We hebben echt een heerlijke dag gehad. Maar dat kan ook niet anders op zo’n mooi plekje toch. Kijk dit uitzicht.

‘S avonds zijn we naar Hato gegaan om mijn schoonzusje op te halen die vanuit Nederland op vakantie kwam. We hebben even een drankje en hapje bij Landhuis Daniel gedaan en erna naar huis gegaan.

20200306_141349

We hadden deze week ook nog hele leuke tourtjes. Waaronder we ook op het mooiste snorkel plekje van Curacao zijn geweest. Iedereen slaat Santa Pretu over als ze opweg zijn naar de Blauwe kamer. Maar ook al is dit strandje boven water niet heel bijzonder, onder water is het echt heel mooi.

20200311_100306

1 van onze tourtjes hebben we ook gefilmd en de video is super mooi geworden. Mocht deze crisis voorbij zijn en jullie gaan weer met ons mee op tour, dan is het erg leuk om deze dag vast te laten leggen. Een mooie herrinnering voor altijd. Kijk maar hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=ofajgEFsZ6Q&t=53s

 

20200307_182542

Een van onze favoriete bezigheden is lekker naar het strand gaan eind van de middag. Met een wijntje, muziekje, zonsondergang. Het goede leven. In de tussentijd had ik ook nog even een fotoshoot daar. Heerlijk dat ik mijn werk zo kan doen.

20200317_150849

Maar aan dat goede leven kwam ook heel abrupt een einde. Corona heeft nogal wat teweeg gebracht in de wereld. Zo ook op Curacao. Vorige week vrijdag gingen de grensen dicht. Een ramp voor Curacao. Ook ik raakte wel wat in paniek. Want wat nu. Geen toeristen voor Curacao kost heel veel banen. Zo ook de onze. Zo’n beetje al onze afspraken van komende maanden zijn gecanceld. Ik vraag me eerlijk gezegd echt af hoe Curacao hier uit gaat komen.

20200317_173101

Aangezien we bezoek hadden hebben we wel nog wat leuke dingen gedaan. Mooie strandjes bezocht. Het eiland rond gereden. Even naar de schildpadden wezen kijken.

Wat vooral zo raar is deze tijd. Je merkt er niets van. Curacao is nog net zo mooi als altijd. Het zonnetje schijnt. De vogeltjes vliegen rond. Vooral hier op Bandabou lijkt alles gewoon zoals het 2 weken geleden was. Mensen zitten nog gewoon onder dezelfde boom als waar ze altijd zitten. We gaan nog gewoon naar dezelde strandjes als altijd. Alles lijkt zo het zelfde als altijd. Maar als je facebook opent en alle nieuwsberichten en coronagrapjes ziet kom je weer in de realiteit. Net zoals je je mail opent en alleen maar afmeldingen in plaats van reserveringen hebt. Als er gewoon een enorme orkaan over het eiland was gegaan, dan zie je dat er iets is. Dan snap je dat er geen toeristen komen. Maar nu is het zo onwerkelijk en krijg je helemaal niets van mee behalve al de nieuwsberichten over Corona. Het lijkt wel 1 grote grap. Een hele slechte dat wel.

20200317_213605

Vorige week ging mijn schoonzusje weer weg dus we hebben haar samen naar Hato gebracht. Ik zag foto’s voorbij komen deze week dat het zo druk was op Hato, maar toen wij er waren was het er leeg. Echt heel leeg.

20200318_135304

Gelukkig had ik vorige week nog 2 fotoshoots gehad. 1 Hele leuke in Pietermaai, en ook een hele leuke in Kura Hulanda. Daarna nog even heerlijk aan het zwembad gelegen daar. Je moet wat, toch?

20200322_164125

Afgelopen weekend was ik even met Puppy naar het strand geweest. Het was tijd voor zijn 1e zwemles. Hij vond het heerlijk op het strand dus hij mag wel vaker mee.

20200322_163306

Wat me wel opviel was dat het op mijn normaal zo rustige strandje toch behoorlijk druk was. Normaal komen hier echt maar 3 of 4 auto’s. Maar iedereen staat netjes 2 meter uit elkaar zoals het hoort in deze tijden. Behalve puppy, die trok zich niet zoveel aan van die 2 meter afstand houden.

Zo dat waren mijn avonturen van afgelopen weken.

Mocht iemand, die hier op Curacao woont komende tijd een fotoshoot willen of een super leuke videoclip neem aub contact op. (info) We hebben nu ook een leuke local special van 15% korting om het nog aantrekkelijker te maken. Ook voor bedrijven kunnen we leuk beeldmateriaal voor bijvoorbeeld promotie verzorgen. Wij zouden iig super blij zijn met leuke opdrachten, En het zou ons door deze moeilijke tijd – waarin vrijwel al onze opdrachten afgezegd zijn – heen helpen.

Iedereen veel sterkte komende tijd en laten we met z’n allen hopen dat het snel voorbij is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *